חיפוש - פרויקטים , דלפק , חומרים , סדר |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מספרה במודיעין
10.09.12...לל שקיבלתי לעצב היה שייך לפיצרייה בגודל 40 מ"ר במודיעין. אריק חגג השנה 10 שנים למספרה המצליחה בדיזינגוף, וכבעל שם ונסיון רב בענף, הוא יודע בדיוק מה הוא רוצה וצריך - ליצור מספיק מקום ל-4 עמדות עבודה, עוד עמדה פוטנציאלית , דלפק קבלה, 2 כיסאות חפיפה, שירותים,עמדת קפה ומטבחון וחדר קוסמטיקה. קו העיצוב שהוא בחר הוא קו נקי, טבעי ועדין. לכן החלטתי כקונספט להשאיר ולחשוף את צינור מיזוג האוויר שהיה שם, ולבחור חומרים המשדרים הרמוניה ותחושה נעימה ואמית... -
תחנת לחם - עיצוב מאפייה
1.01.17...חומרים תעשיתיים, ברזל חשוף, אבן גסה כאבני מדרכה, רשתות, פח חלוד וכדומה. בתהליך העיצוב נתנו פתרונות אסתטיים ופונקציונאליים תוך שימוש בחומרים זמינים כגון תבניות עוגה אשר שימשו כגופי תאורה, מגשי לחמים שנצבעו והפכו לחיפוי דלפק וכדומה. עמדת הקופה עוצבה כתחנה ועמדות השירות עוצבו כיחידות כירטוס מנירוסטה. תקרת המקום נצבעה בשחור והמיתוג כולו מתבסס על גווני שחור וצהוב. חשוב לתת קרדיט לתומר רובנס על הצילומים המרהיבים וכן לשרון שרם על המיתוג המדוייק והמקצועי -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13... על חלונות הברזל של הבניין שנוסף להם חלון ענק שצופה לתוך מפעל האפיה, ותיכננו דלפק גדול במרכז המקום שבו נאפית פיצה, מתבשל אוכל, וכריכים טריים מורכבים לעיני הלקוחות. הרוח ה״ביתית״, מעבר לריחות של המאפים, באה לידי ביטוי ברצפת אריחים בשחור-לבן, בטפט משבצות ירוק שמזכיר מפת שולחן, בריהוט עץ ובארונות התצוגה המזכירים ארונות ספרים ביתיים. השילוב הזה של ביתי ותעשייתי הופך את החנות למקום שנעים לשהות בו ולהתפתות למאפים שזה עתה יצאו מתנור המפעל שמעבר לקיר. -
טאטמי ישראל - עיצוב אולם מכירה
10.11.15...מחצלת עדינה. האריחים משמשים כריצוף מסורתי ביפן במשך אלפי שנים, ולהם מראה, תחושה וניחוח יחודיים. בחרנו בעיצוב אולם תצוגה בקווים נקיים בהשראת האסתטיקה היפנית, אשר מהווה רקע שקט ומאוזן לתצוגת המוצר. בחלל הכניסה מוצבים מטבחון, דלפק מכירה ופינה לחליצת נעליים. בחלל התצוגה פרוסות מחצלות הטאטמי באופן מסורתי ומכתיבות מקצב מאופק ואסתטיקה גאומטרית. מחשבה רבה הושקעה בבחירת חומרי הבניה והחומרים ליחידות הריהוט השונות. דגש הושם על בחירת חומרים טבעיים אשר ... -
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16... המענה צריך להיות משולב בראייה הוליסטית המקשרת בין כל הפונקציות הנדרשות החל ממקומות ישיבה מגוונים ועד לחללים המשמשים לעבודה, אחסון וכמובן מיקום בית הקפה ביחס למתאר הקניון והקומה. אחת ההחלטות החשובות הייתה היכן למקם את הבר/דלפק המהווה ציר מרכזי בבית הקפה. וזאת מאחר והבר ועמו הדלפק מהווים צומת מרכזית המנקזת לתוכה את הזרמת ההזמנות, הוצאת המזון והשתייה ללקוחות, ביצוע תשלום וסגירת חשבון, וכן מתן שירות לקוחות עוברי אורח. היה חשוב שהעובדים בבר, יוכל...