עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17
...ים ומתוכננים עד לפרט הכי קטן בשילוב תחכום מהוקצע
שלא מנסה להיות טרנד חולף.
למסעדות יפניות
יש כל כך הרבה מקורות השראה לכן תהליך עיצוב הפנים של המסעדה חייב לקחת בחשבון תחילה
את הבנת הצרכים, הגדרת פרוגרמה מדויקת, שיאפשרו לאחר מכן חלוקת חלל פונקציונאלית
ונכונה לקונספט ולאופן הישיבה וההכנה. לסיכום, מעצבת הפנים צריכה להיות יצירתית
ובעלת כשרון למידה על מנת להבין את המהות
שבמקום, במטרה ליצור את האווירה הרצויה שכוללת את כלל המרכיבים בחלל ובאוכל.