חיפוש - פרויקטים , ליווי , מטבח , עיצוב בר-מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב פנים למשרדי חברת הייטק
21.01.14תכנון ועיצוב פנים לחברת הייטק בהרצליה פיתוח, הכולל מטבח לעובדים, קפיטריה ואזור קבלה. הגדרה מחדש של האזורים השונים בחלל ומיקומם, ליווי ו ניהול הפרויקט בכל שלביו. פיקוח צמוד על ספקים, מתקינים ועבודות הקבלן. -
בתים פרטיים יד השמונה
3.01.18פרויקט של כ - 8 בתים פרטיים ביד השמונה, העבודה כוללת תכנון אדריכלי מלא הכולל: סקיצות עד שהלקוח מרוצה ושלם עם הבית העתידי, קבלת אישורי בניה, תכניות עבודה מלאות כולל מפרט טכני, עבודה, חשמל, אינסטלציה, פרטים ועוד. עיצוב פנים כולל תכנון מטבח, חדרי אמבט, ארונות, ליווי הלקוחות לכל אורך הפרויקט כולל פיקוח עליון. -
בית משפחת עמר
2.04.17ליווי פרוייקט בנייה מהיסוד של וילה היושבת על דונם אדמה ועליו נבנה בית בגודל של כ220 מ"ר , חלל פנים סלון - מטבח - פינת אוכל בגובה של קצת מעל 4 מטר, מפתחים גדולים ובריכת שחייה חיצונית. הפרוייקט בבנייה. -
בית מגורים בעמק יזרעאל
11.09.11עיצוב פנים לחלל בית מגורים פרטי. התייחסות אל המבנה החיצוני ושילוב אלמנטים ארכיטקטונים המאפיינים אותו גם בחללי הפנים. תכנון חלוקת המבנה לחללים השונים ,תכנון תשתיות -חשמל, אינסטלציה, מיזוג אויר וכ"ו...עיצוב תקרות ותאורה, תכנון נגרות מטבח, תכנון לחדרי הרחצה, בחירת חמרי הגמר,גוונים וריהוט. ליווי הפרוייקט החל משלב התכנון הראשוני ועד הכניסה למגורים. הפרוייקט שבוצע בשיתוף פעולה מלא מול הלקוחות ובהתחשב בתקציב שנקבע מראש. -
דירה בשושנת הכרמל
5.03.12מהפך כללי לדירת 4 חדרים כולל שיפוץ כללי ותכנון מחדש של מערך הדירה והפיכתה ל-5 חדרים. בפרוייקט זה ליוויתי זוג רופאים עסוקים שרכשו דירה ישנה עם נוף מרהיב. כשהגענו לדירה מצאנו מטבח סגור ופינת אוכל נחבאת אל הכלים . את פינת האוכל העברנו מיקום ופתחנו אותה למבט אל הנוף. המטבח גם העתיק את מיקומו ונפתח לכיוון הסלון ופינת האוכל דבר שאיפשר לנו להעניק למשפחה מטבח גדול ומרווח הכולל אי המשמש הן לאיחסון והן כדלפק אכילה. במהלך התיכנון תוך התחשבות בצרכיה ... -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16...לק מתנאי המכרז התחייבו השוכרים לשפץ את המקום ולרענן את מראה החלל. אני זוכרת שבפגישה הראשונה נכנסתי לחלל חשוך, דביק, דל ומאוד לא אסתטי בלשון המעטה. הלקוחות – "קפה יותו" המפעילים מספר נקודות ברחבי הארץ המוכרים מזון ומשקאות, בליווי שמוליק מרקוס מחברת "רסטוטל", פנו אליי בבקשה לשפר את מראה המקום ולהפוך אותו למקום מזמין ונעים עבור הסטודנטים. תחילה חילקנו את כל שטחה של הקפיטריה לאזורים וניסינו להבין כיצד יש לטפל בכל חלל. באזור התפעולי הכולל מטבח, מחס...