... כיום מתכננים מראש את המטבח לכלים חד פעמיים, ללאכול מתוך קופסאות האוכל מהבית או להזמנות ממסעדות ואכילה מתוך אביזרי טייק אויי. אפילו המקרר בגודל "משרדי", כדי להכיל בעיקר חלב לקפה.
לרוב, מעצבות מתכננות מטבח משרדי כאוסף של מגירות, חזיתות, ידיות, כיור וברז ופחות מתערבות במה שנכנס לתוך המגירות. בראייתי את אופי המשרד, את העומד בראשו ואת הנפשות הפועלות בו (קצת עוזר שבישוב בו אני גרה שימשתי כיו"ר ועדת איכות סביבה...) הצעתי להם להיות משרד ירוק ולהיות...