חיפוש - מאמרים , מדר , קירור , תכנון בר-קיימא |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
בניה ירוקה
22.11.10...כי טבע וניצול יעיל של משאבי הטבע השונים. בניה ירוקה מחייבת כבר בתכנון הראשוני של המבנה, חשיבה לטווח ארוך של התוצר הסופי. התוצאה היא מבנה שהשימוש בו נוח יותר, מתחשב בסביבה הטבעית ובמקרים רבים חסכני בעלויות לתפעול, קרי חימום/קירור, אוורור, תאורה וניצול מים. עקרונות בסיסיים בבניה ירוקה: * ניצול נבון של הקרקע תוך מזעור הפגיעה בסביבה * חסכון במים/שימור מי גשמים ואגירת מי גשמים * הפחתת השימוש בחשמל לצרכי אוורור, מיזוג ותאורה * שימוש במשאבים טבעי... -
תכנון סביבתי ירוק
25.01.11...מוש ברכב פרטי. עידוד השימוש בתחבורה ציבורית כאמצעי לניידות. עידוד פעילות גופנית כגון הליכה רגלית, רכיבה על אופניים. חסכון באנרגיה – שימוש באנרגיה טבעית (סולארית, הידראולית או קינטית) לחימום, קירור ואוורור. שימוש באנרגיה טבעית (סולארית, הידראולית או קינטית) לתאורה. שימוש בתאורה חסכונית. חסכון במים – אגירת מים לצורך שימוש חוזר. ניקוז מי גשמים (נגר... -
בניית תקציב בניה
7.03.11...ה כלי שימושי מאוד, העוזר לנו למנוע חריגות בעלויות הפרויקט, ומבקר באופן רציף את מהלכנו בשל שלב. התייעצות עם אדריכלית יכולה לסייע בניית התקציב. הידע והניסיון של האדריכלית בתחום הבניה מאפשר לבחון עלויות בנייה בצורה ריאלית יותר, ויעזור לכם לבנות אית ביתכם מבלי להכנס לחובות. (תקציב הבנייה ומקורות המימון, מוצגים כאן להמחשה לפי סטנדרט מקובל לבנייה פרטית בארץ). אני מזמינה אותך לקבל במתנה את המדריך לבניית בית פרטי - תוכנית עבודה למשפחות הבונות -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...ופונקציונלי שבדרך כלל אינם נחשבים לתוכנית הלימודים של עיצוב פנים. איפה העיצוב פוגש פונקציה היא לעיתים קרובות פער עבור מעצבי מסעדה ללא ניסיון עמוק בתעשיית המסעדה.וכאן בא תפקיד מעצב מסעדות שיודע לתכנן עיצוב ואיכסון נכון .צרכי קירורהאם יש לך הרבה מוצרים הדורשים קירור? קונספט מסעדה עם 20 בירות על הברז יהיה שונה באופן דרמטי מצרכי קירור של חנות גלידה.חשוב לחשוב על צרכי המזון ועל סיפור המטבח ואיך הוא יתנהל . ליפני שמתחילים עיצוב כדי לפנות לאדריכל ריש... -
כשלים בחיפויי חוץ
4.04.16...נים בחיפוי אבן . 1. חוסר תכן , תכנון , ופיקוח ראוי . 2. תליה בלתי מקצועית וחסרת אחריות. 3. אחזקה מבנה לקוייה . חוסר תכנון , תכן ופיקוח ראוי . ü חוסר התכנון נובע עוד "מדרישות אדריכל המבנה " אשר לא מביא בחשבון את דרישות התפקודיות של האבן אשר קבועות בתקן הישראלי 2378 חלק 1 . לא פעם אחת הכשל נובע מבחירת אבן אשר אינה עומדת בדרישות לאופן התפקוד והסביבה . יחד עם זאת ניתן למצוא גם כשלי תכנון...