חיפוש - סימבולים / בלוקים , שונות , פרויקטים , מטבח , מסעדה , רנו |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
"הבוטקה" - מסעדת מזון מהיר
26.09.11...ד אור טבעי, מחסן שירות היה באמצע החנות, השטח התפעולי היה מאוד צר וארוך. הדבר ראשון שהבנו כנכנסו למקום היה שחלוקת החלל צריכה להיות שונה. חלקנו את החלל שלושה חלקים - מטבח, שטח תפעולי(אזור מכירה והגשה) ואזור ישיבה. החזרנו את כל הפתחים ההיקפים למצבם המקורי. הגובה הכללי של המקום נמוך ולכן היה חשוב לשמור כמה שיותר על גובה ולהמנע מהנמכות תקרה מיותרות. הצבעוניות במקום נבנתה על בסיס הסניף הקודם שעוצב ע"י עינת ומילו. אתם מוזמנים לגשת לראות ולטעום. -
עיצוב בר יין נוחי
22.02.12הרצל-1 פינת אחד העם, תל אביב. פרויקטים בתחום הקולינריה הם יקרים בהרבה מבנייה פרטית. הם דורשים פרטי נגרות ייחודיים תאורה מרובה, מערך חשמל מסובך, אוורור ומיזוג חללים גדולים ופתוחים וכמובן ציוד מטבח ובר שעולים הון... על כן יש להקפיד על תכנון מדוקדק ועמידה בתקציב מוכתב מראש. כתב הכמויות הוא מרכיב מכריע ביציאה למכרז קבלנים, אין מקום לטעויות. כל מה שלא תוכנן יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים. בר יין וטפסים פרויקט ... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים. -
שוק - עיצוב מעדניה בשרון
23.11.16...רי של המעדנייה המעוצבת כולל מקרר דלפקי הרבה מאוד מכונות הכנת והגשת מוצרים כולל עמדת מטבח פתוח בקצה. הדלפק הקדמי כולל קופה וויטרינה להצגת מוצרים מקוררים כגון כריכים, גבינות ומטעמים שונים. החזית הקדמית של החנות והמחיצה בין החנות לאזור המחסן והשירותים מאחור עשויים ברזל בלגי שחור בשילוב זכוכית מחוסמת עם רשת מתכת פנימית. בחזית הקדמית דלפק עץ גושני ובצידו כסאות בר. המקום נותן הצצה למקום אחר ושובר את שגרת היום במראה השחור והתעשייתי בשכונת המגורים הקטנה -
בית פרטי 02
14.11.12...שור לעובדה שדיירי הבית, בעלי מסעדת "אחוזת מרגו", מגיעים הביתה מיום עבודה ארוך במרחב ציבורי, ולא רוצים "לנחות" לתוך הבית, אלא להיכנס אליו בהדרגה. הבית כולל שלוש קומות: הקומה הראשונה מכילה הול, חדר עבודה, בר, שירותים, סלון, מטבח ופינת אוכל; הקומה השנייה מכילה אמבטיה, חדר אורחים, חדר לילדה ויחידת הורים, והקומה השלישית כוללת יחידת דיור קטנה. עם תחילת התכנון, הביעו הלקוחות מספר דרישות. הראשונה: כאספני אמנות הם ביקשו להציג את פריטי האמנות השונים ...







