עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16
...של רוטב עגבניות, קערות, עציצים קטנים וצנצנות עם פסטות מסוגים שונים. המשטח העליון של הדלפק מאפשר חיתוך ואריזה של הפיצות היוצאות מהתנור לפני הגשתן.
יחידת התנורים כוללת שישה תנורים גדולים ומעל מנדף רחב מתכתי. בצידו האחד נישה למקרר משקאות ובצידו השני משטח הכנת הפיצות הכולל מקרר דלפקי תחתון ומעל משטח קוריאן ויחידת סלטייה לקירור התוספות השונות. מעל דלפק ההכנות נפתח חלון רחב עם מדפי נירוסטה להוצאת הבצק שנפתח במטבח לפני שמתווספות לו התוספות השונות בדלפ...