...ם ולהיפך. כל זה הזכיר לי את הכניסה הנעימה לאיטליז של עובד.
התכנון:
המעברים תוכננו להיות רחבים ונוחים למעבר כמו כן, שיהיה מקום להמתנה מול המעדניות. מעדניות האיטליז חולקו לשני איזורים עיקריים: ממכר בשר וממכר דגים לפי נהלי משרד הבריאות. מאחורי המעדניה יש עולם ומלואו של: אריזה, שקילה, ניקוי על המשטח ושימוש בכיור, שימוש בנייר ושקיות ולכן יש חשיבות למקם את האביזרים במקומות המדויקים בכדי שהעבודה תהיה מהירה ונוחה.
מוצר נמכר נוסף הם "הקפואים". בא...