הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15
..., בצקים ומוצרי מאפה, אך במסעדות נהוג
להשתמש במקפיאים סגורים לצורך אחסון של חומרי הגלם. במקפיאים יש בדרך כלל יחידת
מנוע חיצונית, בקרת שליטה דיגיטלית, הקפאה יבשה בעלת מסך אוויר, גופי חימום למניעת
הצטברות אדים והזעה ואמבטיית ניקוז עם הפשרות אוטומטיות.
ג. מקררים עומדים - אלו המקררים
הנפוצים ביותר במסעדות. בניגוד למקפיאים, מקררים אלו משמשים לאחסון של מוצרים
בטמפרטורות החדר או עד טמפרטורת הקפאה בלבד. היתרון של מקררים עומדים הוא שטח מועט
יחסית ...