חיפוש - סימבולים / בלוקים , פרויקטים , ספר , עיצוב חללים מסחריים , עיצוב מאפיה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מאפייה ובית קפה
11.11.21עיצוב מאפייה ובית קפה -
איטליז ביקנעם
22.04.18... כוח" ועליו מוצגים המוצרים החשובים בצורה המיטבית והנוחה ביותר. התכנון היה שלקוח יגיע "וישלים סיבוב" שבסופו נמצאת הקופה. לצורך ההעמדה של המוצרים הוכנה סכמת תעבורה בחלל והקופה מוקמה במקום הכי אטרקטיבי מהבחינה הזו ומבחינת סעיף מספר 1. שטח הקופה רחב ונוח להנחה של שקיות המוצרים (הכבדים מאוד) ולהמתנה לסיום החשבון. תכנון קו הקופה נעשה בהבנה מדויקת של עבודת הקופאית והרגלי מכירה טובים שנרכשו והוטמעו אצלם עם השנים. מוצרים חשובים לא פחות הם התבליני...







