עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16
...עוברי אורח.
היה חשוב שהעובדים בבר, יוכלו לחלוש על כל הנעשה במתחם, לכן החלטתי להגביהה את יחידת הבר באמצעות במה המוגבהת בכ- 30 ס"מ, מיתר המתחם.
השלב הבא היה ההחלטה על מערך הריהוט כאשר היה ברור שישולבו כמה סגנונות ישיבה: סביב שולחנות בר ודלפק מוגבה, ישיבה סלונית וכן ישיבה סביב שולחנות בגובה סטנדרטי.
במערך שנבנה בסופו של דבר, כל לקוח יכול למצוא את עצמו בין אם מעוניין להיות חלק מהמתרחש סביבו ובין באם מעוניין להיות מנותק מכל ההמולה מסביב.
בחירת החו...