מורה נבוכים לבחירת שיש למטבח
8.04.18
...יד אדם?) שיכולים לקלוע לכל טעם ולכל מטבח, הם אינם חזקים כמו שיש טבעי. במטבח הממוצע זה אולי לא צריך לשנות יותר מדי אם נוקטים באמצעי זהירות בסיסיים אבל אם אתם רגילים להניח סירים חמים על גבי השיש או שאתם קוצצים את הסלט שלכם ללא קרש חיתוך, אבן קיסר ממש לא תתאים לכם ואתם עשויים למצוא את עצמכם עם שיש דהוי ושרוט לאחר כמה חודשים או שנים.
בנוסף, אבן קיסר חזקה למדי אך אינה יכולה במקרים רבים לשמש כמשטח צף ללא תמיכה מספקת.
לטעמנו אפשר להסתדר עם החסרונות הל...