הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון גאה להזמין אתכם ל "מעגלי תכנון ועיצוב"
6 מפגשים מרתקים במתחם שרונה תל אביב
הנכם מוזמנים למפגש השלישי בסדרה - "איך בונים פה עוד ארץ?"
המפגש יעסוק בשנת 2048, שנתה ה–100 למדינת ישראל, בה יוכפל השטח הבנוי למגורים ובהתאם יוכפל גם הפיתוח של תשתיות, מוסדות, שירותים ותעסוקה. האם אנחנו ערוכים למהפכה הזאת? האם נדע לבנות הכל באיכות הדרושה? ומה נשאיר לדורות הבאים?
במהלך המפגש תהיה הרצאה ולאחריה מעגל שיחה על כוס יין.
את ההרצאה יעביר פרופ' שמאי אסיף, אדריכל ומתכנן ערים ואזורים, מתמחה בנושאי ארכיטקטורה של תשתית, מגורים ופיתוח עירוני ואזורי, וחוקר בתחומי התכנון המרחבי, העיצוב העירוני, ותכנון משלב ובר קיימא. בוגר הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון ומסטר בארכיטקטורה ועיצוב עירוני של אוניברסיטת הרווארד, בעל תואר יקיר התכנון של איגוד המתכננים.
כיום מכהן כפרופ' בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון, כראש המרכז לחקר העיר והאזור על שם קלצניק בטכניון, כראש 'המרחביה' - המעבדה לתכנון ועיצוב סביבתי בטכניון, ושותף ב"גוטמן אסיף אדריכלים בע״מ". בנוסף, עומד בראש צוות התכנון של תכנית אסטרטגית, תכנית מתאר ותכנית התערבות לקריית הטכניון בחיפה (יחד עם פרופסור חבר יעל מוריה ואדר' ורה צובארי).
בעבר כיהן כמהנדס העיר תל אביב יפו (1984-1994), שותף ב"שמאי אסיף נעמה מליס אדריכלות ובינוי ערים" (1994-2004), ראש מנהל התכנון (2004 – 2010). עמד (יחד עם הפרופסור אריה שחר ז״ל מהאוניברסיטה העברית) בראש צוות ההכנה של תמ״א 35, תכנית המתאר הארצית הכוללת שבתוקף (אושרה ב- 2005). עמד בראש צוות ההכנה של מסמך המדיניות למימי החופין של מדינת ישראל (אושר ב- 1998). עמד (יחד עם פרופסור משנה מישל פורטמן) בראש צוות ההכנה של ׳תכנית ימית לישראל׳ במרכז לחקר העיר והאזור בטכניון.
המפגש יתקיים ביום א' ה-30.7 בקמפוס הטכניון במתחם שרונה תל אביב בשעה 20:30
הכניסה חינם ומותנית בהרשמה מראש!
*הכניסה מוגבלת ל-60 משתתפים בלבד – מהרו להירשם*
להרשמה:
https://goo.gl/mS7T4t
למידע ופרטים נוספים: לחצו כאן לאיוונט בפייסבוק
