פנטהאוז פרטי

מבט אל חלל המגורים
עיצוב פנים : מיטל גפן
תכנון אדריכלי : מאייר אדריכלים

תיכנון הפנטהאוז בעבור זוג מקסים אשר מגיע לארץ לביקור אחת לכמה חודשים מניו-יורק כלל חיבור של שני פנטהאוזים נפרדים לפנטהאוז אחד המתפרס על שטח של כ–250 מ"ר בכרמל שבחיפה .
הקשר עם הזוג הוא שהוביל את התכנון והעיצוב למקום מינימליסטי אך עם זאת חם עוטף ומזמין.

חלל ציבורי :
חלל המגורים –
מכיוון שחלל המגורים לא כולל טלויזיה ,בחרנו לכוון את נקודת המיקוד בחלל אל עבר הקמין שייוצר במיוחד עבור דירה זו (ע"י חברת אורטל שעשתה עבודה ברמה גבוהה מאוד ).
בנוסף מכיוון שישנו קיר מאוד ארוך שמלווה את חלל המגורים וממשיך עד למרפסת, תכננו ספסל בנוי ארוך והמשכי בשילוב עם עץ אשר יוצר קשר חזק בין הפנים לחוץ.
בתמונה הראשונה ניתן לראות מבט אל חלל המגורים ואל קומת הגלריה אשר צופה אל נוף הכרמל והים.

חלל פינת האוכל –
שולחן פינת האוכל עוצב ותוכנן באופן שיאפשר ל-16 מוזמנים להנות מהאירוח, בנוסף מצורפת תמונה המראה פרט ייחודי של רגלי השולחן.

חלל פרטי:
חדר השינה מאופיין במידות גדולות במיוחד ובגובה משתנה של התקרה.
ישנם שני אלמנטים עיקריים שהם גב המיטה וארון הקיר אשר מעוצבים בקווים המשכיים ובצבע וונגה עוצמתי בשילוב עם נגיעות שמנת.
מנורה תלויה של חברת "mooi" בקוטר של כ- 100 ס"מ מתאימה במידותיה למידות החדר.

חללי הרחצה :
חללי הרחצה עוצבו באופן ששילוב של שני סוגי קרמיקה העוטפים את החלל כולו הם אלה שיוצרים את הצביון והניקיון העיצובי.

מציגי הפרויקט

  • סטודיו ° 360
  • קליק לחיוג: 0525-748740
  • טלפון:
    0525-748740הצג
  • כתובת:
    מועצה אזורית חוף הכרמל
  • אתר:
    הצג

תגובות