
הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום.
מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה.
בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר.
הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק.
חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה.
אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון כחול כהה ולהקה של גופי תאורה בהשראה ימית "צפים".
הדלפק וקירות המיסתור חופו בפורמייקה- אגוז אמריקאי.