
דרישות הלקוח היו לבנות מודל לבית כנסת אשכנזי בעיצוב מודרני ובקווים נקיים בדגש על נגישות נכים לבית הכנסת בכלל, לארון הקודש ולבמת התפילה בפרט. כמו כן, על המודל להראות ריאליסטי ככול שניתן ברמת ההדמייה.
חשוב להבהיר, בית הכנסת אינו קיים במציאות! קיבלתי תוכניות ראשוניות של האדריכל גדעון חרל"פ, ובניתי את בית הכנסת כמודל תלת מימדי ב- Sketchap.
על דרך העבודה -
עם קבלת התוכניות הראשוניות של בית הכנסת מהאדריכל התחלתי לחקור את מאפייני בתי הכנסת האשכנזיים ובתוכם את הריהוט. בניתי את המודל – את ספסלי המתפללים, ארון הקודש, במת התפילה, ארונות הספרים, דלתות הפנים ועיצוב האלומיניום בחלונות בעצמי בעזרת תוכנת ה-Sketchup. נעזרתי גם בבלוקים מוכנים והתאמתי אותם למודל, עבודה עם חומרים ותאורה נכונה, ולבסוף בחירת הסצנות ליצירת הסרטון ומתוכן סצנות לתמונות.
אני מבקשת להודות למעצב הפנים אבי עדי, שנתן לי את ההזדמנות ואת הבמה לבצע את הפרוייקט, וכן ליווה אותי, נתן דגשים ועזר לי באופן מקצועי ביותר.
שאו ברכה לשנה החדשה שתהייה זו שנה פורייה ומוצלחת!
אסנת יריחובר