הדירה עם הנוף הכי מדהים בחיפה

"דירה עם הנוף הכי מדהים בחיפה"
דירה ברח' מרגלית שבחיפה-ממוקמת על התפר שבין שני הרים והים...

לפני השיפוץ, המטבח פינת האוכל וחלל המגורים היו ממוקמים בחלל ברצף כחלל אחד המשכי. במהלך התכנון סגרנו חלון אחד,הגדלנו את המטבח על חשבונו ויצרנו מחיצה במראה תחרה באמצעות משרבייה כדי לייצר חציצה מינימאלית להגדרת החלל. בחירת גופי התאורה ומיקומם הוגדר מחדש-אלמנט שמחזק את הגדרת החללים.

חלל המגורים קיבל "תפנית"(תרתי משמע) מבחינת כיוון הישיבה בחלל והכיוון הוגדר מחדש.כך גם מיקום גופי התאורה שנבחרו בקפידה ונק' החשמל. קיר הנושא קיבל פרט נגרות ייחודי שתורם את חלקו בחלוקה מינימליסטית של הקיר.

חדרי הרחצה מאופיינים במינימליסטיות צבעונית-אריחי הריצפה נבחרו בגוון אפרפר והקירות לבנים,וכך גם הארונית בחדר הרחצה והשיש שעוטף אותה במטרה לשלב את הצבעוניות במקום הפחות צפוי-ע"ג דלתות הזכוכית של המקלחון.(לכל ח.רחצה נבחרה הגרפיקה שאיפיינה את המשתמשים בו).

מציגי הפרויקט

  • סטודיו ° 360
  • קליק לחיוג: 0525-748740
  • טלפון:
    0525-748740הצג
  • כתובת:
    מועצה אזורית חוף הכרמל
  • אתר:
    הצג

תגובות