בית מגורים באשקלון משפחת בראל

בית מגורים באשקלון  משפחת בראל
קיבלנו מגרש עם בית קיים אותו הוחלט להרוס ולתכנן בית מהיסוד.

קומת קרקע מכילה חלל ציבורי של 120 מ"ר שבו קיימים הפונקציות הבאות:
סלון, פ.אוכל ומטבח.
בין היתר שילבנו חדר עבודה גדול ומרווח שפונה לגינה.
ממ"ד שמשמש כ מזווה ושירותי אורחים.
כל החלל של קומת הקרקע פתוח לחוץ בעזרת חלונות גדולים ומרווחים.

קומה א' מכילה את חדרי השינה הדגש היה שלכל חדר יהיה מרפסת קטנה על מנת שנוכל לייצור חלון גדול שניתן לפתיחה מלאה. הפיתרון היה מרפסות "הרצל" קטנות שלא פוגעות לנו באחוזי הבניה אך נותנות מענה. הקומה מכילה 3 חדרי ילדים וחדר הורים מרווח וגדול. סה"כ הקומה 108 מ"ר

מרתף גדול משתרע על כל התכסית של קומת הקרקע. כ120 מ"ר בו שילבנו חדר קולנוע עם בר משקאות, חדר יין וחדר משחקים לילדים.

מציגי הפרויקט

  • MIND אדריכלים
  • קליק לחיוג: 054-9259741
  • טלפון:
    054-9259741הצג
  • כתובת:
    כל הארץ
  • אתר:
    הצג

תגובות