חיפוש - מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , במרכז , מעצבת פנים |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
כל בית צריך סגנון - מדריך סגנונות עיצוב
9.08.23...כניסה של אור טבעי ומבוסס על משאבים טבעיים ונגישים כמו עץ ואבן.הבית הכפרי הוא חם ומנחם בדיוק כמו אוכל ביתי אהוב. הבית הכפרי לא חייב להיות מיושן ולא מתוחכם, הסוד הוא במראה – תקרות גבוהות עם קורות עץ, ארונות עץ, דלפק גדול במרכז המטבח במראה משויף, מחורץ או מוברש עם סירים תלויים מעליו… שילוב פרזולים ואביזרים בעבודת יד כמו מדפי עץ, מתלים ועוד. החומרים בעיקר, כמו בכל סגנון עיצובי משחקים תפקיד חשוב: הרבה עץ, אבן, מתכת ונחושת, חיפויי קיר לבני... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17...יוצר קונוטציה של אוכל ביתי מחומרי גלם שנקטפו מהגינה בניגוד למזון תעשייתי שלרוב מקושר אוטומטית עם מזון מהיר. את גופי התאורה פיזרה מעצבת הפנים בחלל כך שיצרו שלוליות אור שיכוונו את תשומת הלב אל מקרר המזון הגדול והמרשים שמונח במרכז, ואל המדפים שמציגים את חומרי הגלם, כל מיני סוגי פסטות מובחרות מחו"ל וכדומה. במהלך פרויקט העיצוב הוחלט להשתמש במקרר גדול שסגור בזכוכית לכל האורך לאחסון של האוכל, כי זכוכית מצוחצחת משדרת טריות. בנוסף, נוצר אזור בר ...







