חיפוש - פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , הגשה , עיצוב פנים |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב פיצריה ביפו
3.05.17עיצוב פיצרייה ביפו בחלל קטנטן עטוף באבן עתיקה תוכננה ועוצבה פיצריה צבעונית ומזמינה לתיירים המבקרים במקום. הקיר הראשי חופה בגרפיטי בהתאם לשפה המותג החדש שנוצר והחזית משמשת כדלפק הגשה עיקרי מלא בכל טוב. מאחורי הדלפק תנור חימום גדול וחלון המציץ למטבח ומאפשר הוצאת מנות במהירות. במטבח שני תנורים ענקיים לאפייה, עמדת שטיפת כלים, עמדת חיתוך ירקות ועמדת הכנות -
רהיט פינת אוכל
7.01.14ליד פינת האוכל בבית זה שופץ ונצבע על ידי רהיט עץ אגוז נצבע בצבע ירוק פיסטוק. משמש לאחסון כלי הגשה , מפות וכו... הרהיט ממוקם מתחת לחלון קיר חשוף לכניסה לבית נעים ומאיר פנים לנכנסים פנימה... -
חומוס בהדונס
8.12.11חלל מלבני עירום עם אלכסונים בלתי ברורים, ששטחו 46 מ"ר, היה צריך להפוך למסעדה, שבה מטבח פעיל, שירותים, אזור הגשה ואזור ישיבה. הקונספט התייחס לראשוניות של החומוס, מקוריותו ועתיקות היומין שלו שחוזרת ובגדול, ולכן הובלנו קו ישן-נושן עם קריצה עדכנית. לעזרתי גויס הרטרו שיק העכשווי, הוא הווינטאג' לייט, כפי שאני מכנה אותו, מראה שלא תואם חומוסיות בדרך כלל. קיר מרכזי חילק את החלל בין המטבח לאזור הגלוי, לו הוקדש אזור ההגשה והישיבה. הקיר קיבל את עיקר תשומת ה... -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16...י אזורים אלו קיימים פטיו פנימי ואזור ישיבה חיצוני בהם נדרש טיפול קוסמטי בלבד בעיקר בהחלפת הריהוט. חלל ההסעדה כאמור היה חשוך עם גופי תאורה שקועים ונורות בולטות לא תואמות לגופים, עומס רב של שולחנות וכסאות ישנים ורקובים, עמדות הגשה מצומצמות וחיפויים מתקלפים. האזור המקורה הצמוד הפך למחסן ציוד שאינו בשימוש וכלל מקררים ועמדת קפה לא פונקציונאלית. החלטנו קודם כל להתמקד בפונקציונאליות של החלל ולהתאים את דלפקי ההגשה לתפריט החדש המציע מגוון רחב יותר של מנ...