חיפוש - סימבולים / בלוקים , קטלוגים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מטבח , מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מסעדה חזיתות ציוד משרדי מטבח
11.04.21ציוד מטבח מוסדי, חזיתות, מקררים וכדומה. -
ציוד למטבח מוסדי או מסעדה
3.10.11תוכנית, חזית וחזית צד לציוד למטבח מסעדה. כיורי שטיפת כלים מנירוסטה, מקרר דלת כפולה על גלגלים, צ'יפסר, תנור, כיריים ועוד. -
ציוד מסעדה - מקררים, סטנדים, מתקני הגשה ועוד
7.03.12ציוד מסעדה או חדר אוכל. מקרר, סטנד הגשה, עגלות הגשה, מתקני בן-מארי, עגלת סלט וכדומה. בקובץ קיימים הרבה יותר בלוקים / סימבולים מאשר מופיעים בתמונה. -
ציוד מטבח מסעדה
12.11.23כל מה שצריך לתכנון בר מסעדה ציוד מקצועי ורגיל -
wine bar
17.02.22מגש יינות עם שתי כוסות על רגל, ובקבוק יין, ועם שתי קערות ליפתן עם כפית -
כלי אוכל - חזיתות - דו ממד
24.02.11קומקומים, כוסות, סט סכו"ם, כלים ליבוש על סטנד, מלחיה ופילפלת, בקבוק יין וכוסות... ועוד. מתאים לשימוש בפריסות וחזיתות מטבחים, שולחנות קפה. -
מקררים למסעדות - תלת ממד
7.03.12מקררים מסוגים וגדלים שונים בתלת ממד לתכנון מסעדות. מקרר דלת כפולה, פריזרים, מקררי משקאות ועוד. -
מקררים לפיצוציה
3.10.11מקרר לשתיה, מקרר נמוך לגלידות על גלגלים, מקרר שלוש דלתות. דו ממד לתכנון חזיתות ופריסות. -
חומוס בהדונס
8.12.11חלל מלבני עירום עם אלכסונים בלתי ברורים, ששטחו 46 מ"ר, היה צריך להפוך למסעדה, שבה מטבח פעיל, שירותים, אזור הגשה ואזור ישיבה. הקונספט התייחס לראשוניות של החומוס, מקוריותו ועתיקות היומין שלו שחוזרת ובגדול, ולכן הובלנו קו ישן-נושן עם קריצה עדכנית. לעזרתי גויס הרטרו שיק העכשווי, הוא הווינטאג' לייט, כפי שאני מכנה אותו, מראה שלא תואם חומוסיות בדרך כלל. קיר מרכזי חילק את החלל בין המטבח לאזור הגלוי, לו הוקדש אזור ההגשה והישיבה. הקיר קיבל את עיקר תשומת ה... -
רשת מסעדות אל ואליד
18.12.11רשת מסעדות אלואליד מקום בשטח של 65 מ"ר שחולק 60% מטבח ואחסנה ו-40% איזור מכירה המייחד את המקום האווירה "צבעים ,ציוד,תאורה,והסגנון השילוב בין הצבעים "אדום, אפור ונירוסטה יישום מסכי פלזמה לתפריט עושה את המקום דרגה אחת קדימה -
עיצוב בר יין נוחי
22.02.12הרצל-1 פינת אחד העם, תל אביב. פרויקטים בתחום הקולינריה הם יקרים בהרבה מבנייה פרטית. הם דורשים פרטי נגרות ייחודיים תאורה מרובה, מערך חשמל מסובך, אוורור ומיזוג חללים גדולים ופתוחים וכמובן ציוד מטבח ובר שעולים הון... על כן יש להקפיד על תכנון מדוקדק ועמידה בתקציב מוכתב מראש. כתב הכמויות הוא מרכיב מכריע ביציאה למכרז קבלנים, אין מקום לטעויות. כל מה שלא תוכנן יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים. בר יין וטפסים פרויקט ... -
מסעדת מלון ריץ קרלטון הרצליה
20.05.14...וקמת מעל היושבים מדמה פרגולה כמרפסת הפתוחה אל הים ומעצימה את תחושת המרחב. תרחישי תאורה הבוקעים מהתקרה ומארונות מקררי היין מחוללים את האווירה לאורך שעות היום, תוך מערכת יחסים בין תאורת החוץ הטבעית לבין הפנים. בקצה חלל המסעדה, מטבח פתוח בעל שני דלפקי עבודה המשמשים לארוחות הבוקר. בערב הגריל פתוח לאורחים בשיא תפקודו והצוות עומל על בימת המטבח והשף כשחקן ראשי. כמה פרמטרים: אור ים תיכון – המלון ממוקם על חוף ים התיכון. המעצבים ניסו להקרין את איכויות ... -
ניין בר-פארק הקרח אילת
18.02.13בר מעוצב בסגנון יוקרתי בשילוב של עבודות יד מעץ ברמה עולמית. המקום מגיש ללקוחותיו מטבח בסגנון אסייאתי וכמובן בר משקאות עשיר ביותר. על עבודות העץ פיקד אמן עץ הודי שהגיע במיוחד לארצנו. על כלל עבודות התכנון פיקד משרדנו במרץ על מנת להביא את היצירה לשלמות. -
"הבוטקה" - מסעדת מזון מהיר
26.09.11...ד אור טבעי, מחסן שירות היה באמצע החנות, השטח התפעולי היה מאוד צר וארוך. הדבר ראשון שהבנו כנכנסו למקום היה שחלוקת החלל צריכה להיות שונה. חלקנו את החלל שלושה חלקים - מטבח, שטח תפעולי(אזור מכירה והגשה) ואזור ישיבה. החזרנו את כל הפתחים ההיקפים למצבם המקורי. הגובה הכללי של המקום נמוך ולכן היה חשוב לשמור כמה שיותר על גובה ולהמנע מהנמכות תקרה מיותרות. הצבעוניות במקום נבנתה על בסיס הסניף הקודם שעוצב ע"י עינת ומילו. אתם מוזמנים לגשת לראות ולטעום. -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים.