חיפוש - #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מסעדות , צלם |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
רשת מסעדות אל ואליד
18.12.11רשת מסעדות אלואליד מקום בשטח של 65 מ"ר שחולק 60% מטבח ואחסנה ו-40% איזור מכירה המייחד את המקום האווירה "צבעים ,ציוד,תאורה,והסגנון השילוב בין הצבעים "אדום, אפור ונירוסטה יישום מסכי פלזמה לתפריט עושה את המקום דרגה אחת קדימה -
מסעדת רנה, חיפה
18.02.10מסעדת רנה, עיצוב ותכנון 2 קומות, מבנה ישן בו נדרש לבצע פתיחת קירות תומכים תוך התקנת תמיכות מסגרות מסיביות במיוחד. -
שעת ייעוץ לעיצוב פנים
2.10.12שעת ייעוץ אצל הלקוח ב250שח בלבד. בנוסף 20% הנחה על שירותים נוספים. המשרד מתמחה בתכנון ועיצוב חנויות, מסעדות, חללים מסחריים ועסקים קטנים, המציע ללקוחותיו ליווי מבניית הקונצפט, דרך תכנון החלל ועד לרגע גזירת הסרט. הסגנון הוא סגנון אקלקטי היודע לשלב עולמות תוכן וחומרים שונים לכדי הרמוניה, פונקציונאליות ואסתטיקה. לפרטים נוספים: עידית מילר 0528076663 המבצע בתוקף עד 25.11.12 איזור השרון והמרכז -
מסעדת הדייגים
29.08.20עיצוב ותכנון מסעדת הדייגים באזור הקריות מתחם חדש של שופרסל ממוקם בקרית מוצקין המסעדה קיימת הרבה זמן באזור עכו העתיקה מוכרת בדגים טריים מעוצבת בחום ואהבה וחומרים טבעים עץ -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21...ן איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות וכו' הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב המוכר והנדוש של מסעדות בשרים על האש. הסביבה צעירה ברוחה, מגוונת מבחינה גילאית, מאוד דינאמית וורסאטילית. אך יותר מהכל- מדברת עיצוב וייחודיות. בחרתי לעצב את המקום בשילוב של כל מה שאומר לנו בשרים על האש: עץ, טבעי, עשן, צבעים כהים. בחרתי בעץ טבעי ושחור- אם בצבע ואם במשטחי השיש. -
עיצוב מסעדה ,דינרס אמריקאי
26.10.17דינרס אמריקאי בסיגנון ציליס ,מיי פלייס עיצוב באווירת דינר אמריקאי עיצוב חמים ונעים עם אווירה אחרת -
ציוד מטבח מסעדה
12.11.23כל מה שצריך לתכנון בר מסעדה ציוד מקצועי ורגיל -
פרויקט צו 8 למעצבים
27.01.15בזמן מלחמת צוק איתן לקחנו חלק בפרויקט "צו 8 למעצבים" בשיתוף מירי בלבול ומגזין נישה. במסגרת הפרויקט עוצבו ושופצו בהתנדבות חדרי חיילים פצועים וחיילים ממשפחות מעוטות יכולת. קיבלנו על עצמנו לעצב חדר לחיילים מיקנעם, בהגיענו לבית המשפחה האתיופית התברר שהתמזל מזלנו וזכינו לעצב חדר שבו מתגוררים 2 חיילים אחים. חדרם הקטן מאוד היה ללא תאורה ועם דלת שבורה. אמם של החיילים התקשתה לספר על אופיים וטעמם של האחים והחלטנו שנבחר קונספט לעיצוב החדר. הקונספט היה ... -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
בר-24
6.01.13בר 24 הינו בר שתוכנן באוירת לופט ניו יורקי הבר ממוקם באילת במרכז הבילוי בעיקרי של העיר... בר באוירה נעימה המשלב מוזיקת רקע מכל הזמנים ומכל הסגנונות... המקום מתאים למפגשי חברים וכן לפגישות עסקים... -
עמדת מכירה דיגיטלית לחנויות
29.05.22חזית קיוסק מכירה כדוגמת מקדונלד -
עיצוב מסעדת אוכל מהיר
23.05.17עיצוב מסעדת אוכל מהיר -
שמוזי בר בנתב"ג
18.09.17בר טעימת יין וסיגרים ממוקם באזור הדיוטי פרי בשדה תעופה בן גוריון, טרמינל 3, ומיועד לתת שירות לאלו, שלא ממהרים לקניות ורוצים להינות מיין טוב או לעשן סיגר לפני הטיסה. בפרויקט היו 2 מגבלות קשות: הראשונה מהם תקציב (נבנה רק על ידי מימון הספקים) ומגבלות בטחוניות ואיסור אישון בנתב"ג. אפשר לקרוא למצב: "ידיים קשורות", אומנם, ניסינו להוציא את מיטב, אפילו במצב כל כך "לא אידאילי" לעיצוב. הפרויקט נעשה על ידי ורוויטל פוירשטיין במסגרת משרדנו - "פויירשטיין-קו... -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה.