חיפוש - מאמרים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עיצוב , עיצוב מסעדות |1| - דף 1
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב גוף תאורה למסעדת סושי בר
28.08.14ייצור גוף תאורה עלה הבנוי שכבות ומואר בתאורת לד. מסעדת אקיקו סושי בר. עיצוב: מיכאל אזולאי צילום יואב גורין -
תאורה בטיב טעם חולון
14.03.16גוף תאורה קונוס מתכת ,וגוף תאורה חצי חצי מאקריל. בעיצוב ירון טל. צילום:יואב גורין. ביצוע בים דיזיין. -
תאורה בסניף קפה קפה
10.12.13סניף ברשת קפה קפה התחדשו בגופי תאורה מבית בים דיזיין . גוף תאורה מעל הבר מסדרת מרקו . צמודי קיר סדרה DIMOND . וגופים תלויים סדרה DIMOND . עיצוב: דניאל חסון צילום: יואב גורין ביצוע: beamdesign -
מסעדת ריבר רעננה
16.09.13ציפורי אוריגמי מקוראן עבור : גיא וליקסון - סטודיו V לרשת ריבר . -
cultura מקום אורבני לאירועים
6.09.16למי שעדיין לא מכיר cultura מקום אורבני לאירועים בתל אביב . גופי תאורה Custom Made מבית Studio Beam מוזמנים להתרשםו מהמקום ומגופי התאורה בייצור אישי עיצוב התאורה בחלל : כוכבי וקליין תמונות : יואב גורין -
תאורה בבית קפה לאביט נמל ת"א
14.02.14ייצור גופי תאורה תלויים ממתכת לבית קפה לאביט נמל ת"א עבור האדריכל רונן לוין צילום:יואב גורין -
מסעדת דרבי בר דגים
9.12.13גופי תאורה במראה תעשייתי עשויים מתכת,עץ וזכוכית ה צילום :יואב גורין עיצוב : סטודיו ירון טל . ביצוע: beamdesign -
קפה הורקנוס המיתולוגי תל אביב
9.12.13גופי תאורה מבית בים דיזיין -
מסעדת ONE רמת החייל
21.02.14גוף תאורה אוריגמי באורך 5 מטר מואר ע"י לדים . אדריכלות ועיצוב:ניר פורטל וליאת עסיג. צילום יואב גורין. ביצוע בים דיזיין -
עיצוב שניצליה
29.10.17שניצל פוינט עיצוב פנים שמשדר חמימות ונותן אווירה שונה עיצוב בסיגנון בוהו שיק עיצוב וחלוקה של החלל ותיכנונו מחדש, תוכנית הריסה של 2 חניות שנהפכה לתוכנית אחת לחנות אחת עיצוב ארגונומי ונוח לעובד ולקונה לא עוד סתם שניצליה בעיצוב אדום אלה שניצליה חדשה באווירה חמימה ומזמינה מהדמיה למציאות עיצוב לעסקים קטנים, עיצוב שניצליה עיצוב חמים ומזמין -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב מסעדת בשרים ANGUS חיפה
10.04.13מסעדת אנגוס שממוקמת בחיפה תחתית עברה תהליך מיתוג שינוי ובניית תפריטים חדשים ברמת התוכן והגרפיקה ובמקביל עברה תהליך עיצוב של החלל הפנימי. בתמונות ניתן לראות את נראות המסעדה לפני ההצעות העיצוביות, בהדמיה ממוחשבת, ותמונות לאחר ביצוע הפרויקט. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ...