חיפוש - קטלוגים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עיצוב ברזל |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב משרד בתל אביב
30.11.20עיצוב משרד להשכרה במגדל המשרדים אלון בתל אביב המשרד כולל חללים מרווחים מאוד המשקיפים אל העיר מהקומה ה 39 והאחרונה של הבניין חלל האופן ספייס הכולל עד 50 עמדות עבודה תוכנן בצורה ורסטילית כך שבעתיד יהיה ניתן לסגור אותו למשרדים עצמאיים ז"א מערכות המיזוג, התאורה והתקרה תוכננו בהתאם לחלוקה עתידית אופציונלית וזאת במטרה לקלוע לטעמם וצרכיהם של כלל השוכרים בהווה ובעתיד באופן ספייס תוכננה תקרה אקוסטית עשויה אריחי לבד בגוונים שונים ובחירוצים בצורות שונות... -
DUBKIN עיצוב מעדנייה וקצבייה
24.01.22עיצוב לעסק משפחתי ותיק, פתיחת חלל גדול שמאגד את כל מוצרי העסק. קצבייה, חנות דגים ומעדנייה. העסק מטפח גם שירות אונליין לכן הדגש ששמנו בעיצוב החנות היה על חוויה אנושית וקהילתית. העיצוב חם ומזמין, כפרי ותעשייתי בו זמנית, משולב עם סוגי עץ שונים, ברזל ופח שחור. לקוח: אחים דובקין גודל: 100 מ״ר מיקום: מושב תקומה צילום: מאור מויאל -
ג'וסיקה - עיצוב בר בריאות
10.05.15ג'וסיקה הוא שמה של חנות קטנטנה המוכרת שייקים ומיצים טבעיים בגבעתיים. בימים אלו, הופכת ג'וסיקה לדרך חיים. החנות מציעה מלבד שייקים בריאים ומזינים גם תבשילים, מרקים ומוצרים נילווים לטבעונים ולאנשים המעוניינים ליצור אורח חיים בריא, אפילו לרגע. מאחר והיה צורך בתצוגה משמעותית של פירות וירקות, הוחלט לשמור את הצבעוניות לחומרי הגלם הללו ולא להתחרות בהם. מכיוון שכך, ועל מנת לאזן את פלטת הגוונים הצבעונית, הוחלט ליצור חלל תעשייתי בתחושה ובמראה. על כן עיצוב ה... -
שוק - עיצוב מעדניה בשרון
23.11.16עיצוב מעדניה קטנה בשרון בעזרת חלוקת חלל נכונה ומיקום מדוייק של כל המערכות והמכשירים, הצלחנו לנצל את החלל הקטן הקיים וליצור מקום מרווח פונקציונאלי שמאפשר להעניק שירות מלא למגוון לקוחות לכל אורך שעות היום. המקום מוכר בין השאר גם יינות המוצגים במדפי מתכת לכל אורך הקיר הימני בחנות שם היתה קיימת כבר נישה וזו נוצלה לטובת המדפים הללו כאשר בגב המדפים מוקמה מראה להכפלת מראה הסחורה. בקיר שממול נתלו מדפי ברזל ורשתות לאחסון תצוגה ותליית מסכי תצוגה. הדלפק האח... -
עיצוב לגו באגט - פאסט פוד
6.05.14עיצוב מודרני וצעיר למסעדת לגו באגט - מסעדת פאסט פוד ברחובות המוכרת סנדוויצים לעובדי המשרדים הסמוכים באזור התעשייה ההומה באזור. העיצוב כולל חיפוי קיר שמאלי בגמר סטוקו - דמוי בטון מוחלק אשר ממשיך עד לרצפת החלל השמאלית. ההבדלים בריצוף נוצרו עקב הרחבת החלל לאזור המטבח הקודם. המטבח הנוכחי מוקם בחלקה האחורי של המסעדה. הקיר הימני של החלל חופה בטפט צבעוני בגרפיקה אלכסונית ליצירת תנועה בחלל. הצבעוניות החמה בצד שימוש בחומרים תעשיתיים של ברזל, מתכת, זכו... -
עיצוב חנות לחם ארז ברמת אביב
22.07.13עיצוב לחם ארז במרכז שוסטר ברמת אביב. עיצוב בית הקפה, החנות והמעדנייה שם במרכז את הלחם, הכריכים, המאפים. אלמנט התצוגה המרכזי- קיר התצוגה האחורי- מורכב ממספר רב של ארגזי לחם ובהם שפע הלחמים של המאפייה הוותיקה. בחזית המכירה הראשית, ויטרינה עמוסת כריכים וכן דלפק עץ אלון מחופה שיש ועליו סירים ומחבתות ובהם תבשילים לכריכים החמים. לאורך חזיתות הזכוכית מוקמו מדפי ברזל ועץ ועליהם מוצגים מאפים, יין, שמני זית, טחינה, ריבות ואריזות מתנה. בצורה זו גם ... -
טאטמי ישראל - עיצוב אולם מכירה
10.11.15הטאטמי הינו ריצוף יפני מסורתי המורכב מאריחים מלבניים גדולים, העשויים קש אורז דחוס ועליהם מתוחה מחצלת עדינה. האריחים משמשים כריצוף מסורתי ביפן במשך אלפי שנים, ולהם מראה, תחושה וניחוח יחודיים. בחרנו בעיצוב אולם תצוגה בקווים נקיים בהשראת האסתטיקה היפנית, אשר מהווה רקע שקט ומאוזן לתצוגת המוצר. בחלל הכניסה מוצבים מטבחון, דלפק מכירה ופינה לחליצת נעליים. בחלל התצוגה פרוסות מחצלות הטאטמי באופן מסורתי ומכתיבות מקצב מאופק ואסתטיקה גאומטרית. מחשבה רבה... -
תחנת לחם - עיצוב מאפייה
1.01.17מאפייה ותיקה בשדרות ירושלים ברמת גן ביקשה לבצע מתיחת פנים ושיפוץ קוסמטי על מנת לרענן את המותג שהיה מאופיין בלוגו של סבא חביב עם גווני בורדו ובז\' ונקרא \"מאפיית הבלקן\". זוג אחים, זכיינים של הרשת, החליטו לצאת לדרך חדשה ולקרוא למקום בשם חדש - תחנת לחם. משחק המילים הביא ליצירת קונספט מרתק של תחנה - תחנת רכבת, תחנת אוטובוס, רכבת תחתית וכו. המקום עוצב חומרים תעשיתיים, ברזל חשוף, אבן גסה כאבני מדרכה, רשתות, פח חלוד וכדומה. בתהליך העיצוב נתנו פתרונות א... -
מטבח כפרי
17.07.16מטבח כפרי, אותנטי, חם, מזמין המעוצב באלמנטים טבעיים, חלקם עתיקים, עשויים בעבודת יד, ברזל, עץ, נחושת, אבן, ברונזה. תנור רחב וקולט אדים עם צינורות גלויים, קורות עץ, מחבתות וסירים תלויים, אריחים צבעוניים, גומחות קטנות, אי גדול ורחב להכנה ולאכילה, חלון פתוח אל הטבע, שילוב של מכשירים חדשניים, פונקציונאליות, וטבע שמפיצים ניחוחות וחמימות בלב הבית והמשפחה. -
עיצוב "תחנת לחם" בגבעתיים
16.09.18סוג בית העסק – בית קפה ומאפה מיקום – גבעתיים, ישראל שנת שיפוץ – 2017 שטח – 30 מ"ר בחלל קטן בגבעתיים, בשטח של כ-30 מ"ר פעל סניף של המותג "תחנת לחם" אך למרות שהמכירות היו טובות והלקוחות חזרו ונהנו, היה ברור שלחלל יש פוטנציאל גדול הרבה יותר. במהלך חופשת הפסח, בה יש שבוע ימים בלבד לעבוד (וגם ימי העבודה הינם בעצם חצאי ימים) בוצע השיפוץ שללא ספק שינה לגמרי את פני החלל והעסק כולו. בחללים קטנים, בהם נדרש למקם דלפק עבודה במקביל לדלפק קופות גדול, ...