חיפוש - #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עיצוב בר-מסעדה , עיצוב פנים |1| - דף 1
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון ועיצוב בר מסעדה
12.11.12תכנון ועיצוב בר מסעדה תוך שימור המבנה הקיים. -
תכנית מסעדה
7.04.13תכנית מסעדה אסייתית, מטבח ושטחי שירות. תכנית מלאה, דו ממד, כולל בלוקים. -
עיצוב מסעדת סושי
27.02.11...רות וחיפויים שונים, משטחי קוריאן מתעגלים, תקרת בד מתוחה שיוצרה בחו"ל ויובאה לארץ, חיפויי אמ.די.אף מחורצים בצורות שונות בעבודה ייחודית משולבת של מספר נגריות ברחבי הארץ, ספות ופרטי ריהוט לבנים, אדניות עץ וכו'... דלפק הישיבה הגדול והמרכזי בחלל נוצר בהשארת שדות אורז ונוצר לאחר תכנון מדוייק במודלים ותכנונים בכלים שונים על מנת לייצר אותו בצורות ייחודיות, בעבודת יד ובצבע שלייפלק בתנור. דנה שקד סטודיו לעיצוב פנים 050-7870048 [email protected] -
תכנית חשמל
12.12.16תכנית חשמל לדירה בבנייה -
בר-מסעדה-ספריה במלון בהונגריה
12.01.17בר-מסעדה משולב ספריה עם חדר פרטי, שקט וממוחשב. בעיצוב המקום שולטת זכוכית בצבע, זכוכית עם הדפסה דיגיטלית, מתחת, אבן קיסר, גרניט-פורצלן ועץ. תקרה אקוסטית וצבועה בצבע שחור עם אריחים אקוסטים עגולים, גופי תאורה מגוונים, הנותנים למקום אווירה מיוחדת ונעימה. -
עיצוב קפיטרייה
2.05.17מתיחת פנים לקפיטריה במכון הטכנולוגי חולון המתבטאת בפרטי נגרות חדשים מתוכננים מעץ אלון עם מסגרות בולטות, אפיון עמדות בשילוט וגרפיקה חדשה, חיפוי קירות בשליכט אפרפר בשילוב גופי תאורה ממתכת ויצירת מעברים ותנועה נוחה יותר בחלל -
תכניות עבודה ומכרז - תכנון נגרות
26.01.17תכניות עבודה ומכרז – על גבי תכנית מערך הריהוט שבחרתם אוסיף את תכניות העבודה - הריסה, בניה, חשמל, אינסטלציה, ריצוף, מיזוג, אלומיניום ועוד, ואכין כתב כמויות ומפרט טכני שיהוו בסיס להצעת המחיר של הקבלנים. תכנון נגרות אומן - כגון, מטבח, ארונות חדרי הרחצה, ארונות קיר ועוד. עבודה ישירה מול הנגר, בחירת חמרים צבעים ופרזול. -
עיצוב מסעדה ובית קפה
30.09.18עיצוב מסעדה קלאסית האירוח במסעדה גם בשרי וחלבי , המסעדה מעוצב בצבים נותנת חום למקום (חום ואדום) שזה על ידי שימוש בחומרי טבע כמו עץ ומתכת , המסעדה עובדת בשעות הבוקר כבית קפה ,שולחנות עסקיות ומשפחתיות ובשעות הערב מסעדה חמה ושקטה , -
חומוס בהדונס
8.12.11חלל מלבני עירום עם אלכסונים בלתי ברורים, ששטחו 46 מ"ר, היה צריך להפוך למסעדה, שבה מטבח פעיל, שירותים, אזור הגשה ואזור ישיבה. הקונספט התייחס לראשוניות של החומוס, מקוריותו ועתיקות היומין שלו שחוזרת ובגדול, ולכן הובלנו קו ישן-נושן עם קריצה עדכנית. לעזרתי גויס הרטרו שיק העכשווי, הוא הווינטאג' לייט, כפי שאני מכנה אותו, מראה שלא תואם חומוסיות בדרך כלל. קיר מרכזי חילק את החלל בין המטבח לאזור הגלוי, לו הוקדש אזור ההגשה והישיבה. הקיר קיבל את עיקר תשומת ה... -
עיצוב רשת מזון מהיר
16.12.21עיצוב רשת מזון מהיר המתמחה בהמבורגרים וטורטיות עוצבה בסגנון תעשייתי בגווני המותג והותאמה לקהל היעד של הסטודנטים באוניברסיטה -
תוכנית חשמל לוילה בגוליס
23.11.17תוכנית חשמל לוילה בתהליך בנייה בכפר גוליס בצפון הארץ