חיפוש - #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עיצוב מסחרי , צמח הבריאות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
איטליז ביקנעם
22.04.18מעדני בשר הינו איטליז ותיק באיזור התעשיה ביקנעם, המנוהל על ידי משפחת מזרחי מזה שנים. גם העובדים וגם המשפחה המנהלת את המקום מעניקים יחס אישי וחם אל כל לקוח והאיטליז מרגיש, מיד בכניסה אליו, כמו בית. האיטליז שינה מיקום לחלל גדול יותר בשל מעבר למקום גדול יותר ופתיחת מפעל בשר גדול. הקונספט של האיטליז נולד מהבעלים שלו, עובד מזרחי, ומדרך ניהולו את המקום: ניקיון בלתי מתפשר ומשפחתיות! וכך נוצר קונספט ה"שוק"! כשאנשים באים לשוק, כך זכור לי מילדותי... -
עיצוב בתי מרקחת
20.03.18בעיצוב בתי מרקחת יש חשיבות עליונה לתכנון והעמדה של הריהוט בחלל: גם מבחינה קימעונאית וגם מבחינת עבודה מיטבית של צוות בית המרקחת. ** העמדת ריהוט: העמדה "חיצונית" - ריהוט שנשען על גבי הקירות, העמדה "אמצעית" - ריהוט שנמצא בחלל המכירה, העמדת מגירות התרופות בצורה נוחה, וכמובן העמדה ואירגון "גב הרוקח". תכנון הריהוט נמצא בהלימה מלאה להוראות פתיחה של בתי המרקחת, חשוב בהם דלפק ניפוק התרופות שגם הוא נתון לכללים מחמירים של הגנת פרטיות הלקוח לפי...