חיפוש - תגובות , סימבולים / בלוקים , מאמרים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , קירור , תאורה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
התייעלות אנרגטית - תאורה
15.06.16התייעלות אנרגטית, שמשמעותה חסכון כספי רב, עקב הקטנת צריכת החשמל, מתבצעת בצרכני החשמל העיקריים, כגון: מערכת מיזוג האוויר, מערכת גופי התאורה, מערכות חימום מים, מערכות קירור, מערכות קיטור, מנועים וכולי. הטיפול במערכת התאורה, שהיא בדרך כלל, צרכן חשמל גדול ובזבזני, הוא הקל ביותר ליישום, ההשקעה הנדרשת, כספית ולוגיסטית, קטנות יחסית לשאר, החיסכון ניכר באופן בולט ומידי והחזר ההשקעה, מהיר ביותר. התייעלות מערכת התאורה, מקטינה גם את חום שפולטים הנור... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...ופונקציונלי שבדרך כלל אינם נחשבים לתוכנית הלימודים של עיצוב פנים. איפה העיצוב פוגש פונקציה היא לעיתים קרובות פער עבור מעצבי מסעדה ללא ניסיון עמוק בתעשיית המסעדה.וכאן בא תפקיד מעצב מסעדות שיודע לתכנן עיצוב ואיכסון נכון .צרכי קירורהאם יש לך הרבה מוצרים הדורשים קירור? קונספט מסעדה עם 20 בירות על הברז יהיה שונה באופן דרמטי מצרכי קירור של חנות גלידה.חשוב לחשוב על צרכי המזון ועל סיפור המטבח ואיך הוא יתנהל . ליפני שמתחילים עיצוב כדי לפנות לאדריכל ריש... -
בניה ירוקה
22.11.10...כי טבע וניצול יעיל של משאבי הטבע השונים. בניה ירוקה מחייבת כבר בתכנון הראשוני של המבנה, חשיבה לטווח ארוך של התוצר הסופי. התוצאה היא מבנה שהשימוש בו נוח יותר, מתחשב בסביבה הטבעית ובמקרים רבים חסכני בעלויות לתפעול, קרי חימום/קירור, אוורור, תאורה וניצול מים. עקרונות בסיסיים בבניה ירוקה: * ניצול נבון של הקרקע תוך מזעור הפגיעה בסביבה * חסכון במים/שימור מי גשמים ואגירת מי גשמים * הפחתת השימוש בחשמל לצרכי אוורור, מיזוג ותאורה * שימוש במשאבים טבעי... -
עיצוב פנים - פסטה פסטה
28.02.16פסטה פסטה – מהות העסק – פסטה בר מיקום – רמת גן מבנה החלל מורכב משתי חנויות סמוכות והוא הכתיב את התכנון הפרוגרמטי של העסק. בחלל אחד תוכנן המטבח המרווח הכולל חדר קירור ובחלל השני תוכנו דלפק ההכנות, דלפק ההגשה וחלל ההסעדה ללקוחות. תקרת האריחים האקוסטיים הישנים פורקה ובמקומה נבנתה תקרה אקוסטית שבשמה הרווח "תקרת ספגטי" הותאמה באופן מושלם למהות העסק. התקרה החדשה נבחרה בגוון טבעי שמנתי והקונסטרוקציה שלה נצבעה בשחור ליצירת גריד בחלל. מהתקרה נתלו ג...