חיפוש - פרטי בנין , סימבולים / בלוקים , קטלוגים , פרויקטים , #עיצוב #עץ #דקורציה #מיתוד , מסעדה |1| - דף 5
לא מצאת? פשוט חפש.
-
יחידת עבודה למסעדה
14.06.14יחידת נירוסטה הכוללת משטח עבודה, כיור ומדף ייבוש כלים במסעדה. אקסונומטריה. -
מקררים למסעדות - תלת ממד
7.03.12מקררים מסוגים וגדלים שונים בתלת ממד לתכנון מסעדות. מקרר דלת כפולה, פריזרים, מקררי משקאות ועוד. -
מקררים לפיצוציה
3.10.11מקרר לשתיה, מקרר נמוך לגלידות על גלגלים, מקרר שלוש דלתות. דו ממד לתכנון חזיתות ופריסות. -
כסא ושולחן גבוה למסעדה
4.12.24שולחן עגול וכסא מעוצב למסעדה יש מבט על וחזית צד -
כיסא בר פרופיל
13.02.21כיסא בר ניתן להשתמש בשרטוט - חזיתות /חתכים / פריסות פרופיל כיסא בר -
מקררים תלת מימד קמעונאות
12.03.12מקררים סטנדרטיים בקיימים בענף הקמעונאות. מקרר לקו מעדניות מקררי שתיה / אוכל. מקרר שתיה, מקרר למסעדה. תלת ממד. -
בלוקים שונים ריהוט ביסטרו 3D
23.01.09פרטי ריהוט שונים עבור ברים, בתי קפה מסעדות. שולחנות וכיסאות. בתלת מימד -
מכונה לשטיפת כלים למסעדה
28.08.07מכונה בינונית לשטיפת כלים. הזנה ידנית (לא המפלצות הענקיות עם המסוע). מתאים למסעדות או חדרי אוכל בסדר גודל בינוני וקטן. שרטוט סכימתי, גודל אמיתי על פי נתוני היצרן. -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...בנים, בדים עם טקסטורות מעניינות, שטיחים מרצדים וגופי תאורה מעניינים וגדולים במיוחד. את כל השטיחים שבמלון עיצבתי במיוחד – שטיח ללובי ולמעברים בין החדרים, שטיח ייחודי לכל מסעדה, ושטיח לבר. כמו כן, את כל האלמנטים הדקורטיבים נדרשנו לעצב בעצמנו על מנת לעמוד בתקציב המוגבל, ולשם כך מצאתי את עצמי במסע חיפושים אחר פתרונות עיצוביים ובלימוד המסורת והאומנות היפנית העתיקה - קליגרפיה יפנית, קימונואים מיד שניה אשר נתלו כקישוט, מניפות, חפצי במבוק, כלים ועוד. -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ...







