חיפוש - חדשות , אבן , גיר |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
האבולוציה של המטבחים בארץ - המטבח יצא מהחדר
2.07.23... זוכרת שהשכנה נכנסה אז סבתא שלי יכלה לסגור את דלת המטבח כדי שהשכנה לא תראה את הבלאגן שעוד לא הספיקו לסדר.ולמרות הדלות שהייתה קיימת בעולם המטבחים, הייתה תעוזה רבה בצבעוניות: מטבחים ירוקים, כתומים, אדומים גם ראיתי, משטחי גרניט אבן טבעית ירוק גוון אזמרגד שכזה... ושלל צבעים של אנשים אמיצים.מצד אחד כל הבתים נראו בתקופה הזו אותו דבר מצד שני היה אופי בכל בית.בכל מרחב וגם במרחב הקטן של המטבח עם הסירים הקטנים שהספיקו לכולם כמו נס פח השמן. המטבחים של היום ... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16... הטאטוא האחרון של האבק. חשוב להבין שתהליך התכנון והבניה הוא תהליך בקצב משתנה, ולפעמים גם מורכב, לכן סבלנות היא מילת המפתח. המטרה בסופו של דבר היא לקבל תכנון שמותאם במיוחד עבור הלקוח.שתף אותנו בפרויקט בולט ומעניין שעשית:וילה באבן יהודה - הפרויקט תוכנן תוך הקפדה של אלמנטים מתחום הבניה הירוקה - בנייה בבלוקים מבודדים, שמירה על גשרי קור, הפניית פתחים, אוורור ותאורה טבעית ועוד. כל תהליך התכנון מול הלקוח נעשה למעשה בשלט רחוק. באותה תקופה הלקוח היה בשליח... -
הפקולטה לארכיטקטורה בטכניון חוזרת למשכנה המקורי
30.03.16...מעבדה לפיסיקה בקומה הראשונה, אודיטוריום בקומה התחתונה וחדר התייחדות עם הנופלים, בו פורסמו הישגיהם. הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון היא אחת משתי המחלקות הראשונות שנפתחו בטכניון. ב-6 בפברואר 1925, 13 שנים לאחר טקס הנחת אבן הפינה (שהתקיים ב-1912) נחנך הטכניון עם שישה מורים, 16 תלמידים, שתי מחלקות (ארכיטקטורה והנדסה אזרחית) ושבעה מבנים, שרק אחד מהם שימש ללימודים. עד 1953 שכנו כל הפקולטות של הטכניון בבניין ההיסטורי, אך ב-1965 עברו רובן למתחם ה... -
תערוכה - אנשים ועיר
30.12.14...יִהְיֶה בִּתְנוּעָה "(מיכה שטרית, החברים של נטאשה) אדריכלים רגילים לראות את העיר, משורטטת ומצולמת, מוקפאת וריקה מאנשים. קל לשכוח לפעמים שעיר אינה אוסף של מבנים, כבישים ומדרכות או התגלמות של כוחות פוליטיים ופיננסיים בבטון ובאבן, אלא בראש ובראשונה ריכוז גדול של אנשים המצויים, כפי שכתב הלל שוקן, ב'אנונימיות אינטימית'. תצלומיו של נחום שוץ, שצולמו בישראל ומחוצה לה, תופסים את האינטראקציה המתמדת בין האנשים והעיר ומחזירים את האנשים – פרט או המון – אל מ...







