חיפוש - מאמרים , מטבח , סקצ\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\אפ , פחי אשפה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
פחי אשפה - לא מה שחשבתם
6.06.18... איך בוחרים את הפח הנכון? השאלה החשובה ביותר היא כמובן שאלת הנפח. הפחים הקטנים יותר בעלי נפח של 6 או 3 ליטרים יהיו בדרך כלל מותאמים לחדרי רחצה ושירותים, משרדים וחדרי שינה. הפחים בעלי הנפח הגדול של 40 או 30 ליטר יהיו מושלמים למטבח – הלוא הוא מלך ייצור האשפה של הבית. הבעייתיות בפחים הגדולים היא כמובן עניין הריח, פסולת שעומדת מספר שעות יכולה להוות מטרד של ממש. יצרני הפחים הבינו את האתגר וכפתרון לבעיה יוצרו פחים בעלי סופחי ריחות רעים המובנים בפ... -
תכנון מסעדה
28.08.14...סעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעדה שעליהם אדריכל צריך לתת דגש:כאשר אדריכל נדרש לתכנן מסעדה עליו לוודא ולבדוק מספר נקודות יסוד:1 - האם הרשות המקומית מאפשרת בניית מסעדה במקום?...