חיפוש - מסעדה , עיצוב בר-מסעדה , פנים |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב רשת מזון מהיר
16.12.21עיצוב רשת מזון מהיר המתמחה בהמבורגרים וטורטיות עוצבה בסגנון תעשייתי בגווני המותג והותאמה לקהל היעד של הסטודנטים באוניברסיטה -
עיצוב פנים GORDOS - המבורגריה
16.03.17המבורגרייה מושחתת בהיכל הטוטו בחולון, מקום שהוא "הצגה" דיינר אמריקאי שנותן מענה למשפחות ולצעירים, אווירה כיפית, שימוש באלמנטים ממוחזרים, תוך שימת דגש על חלל עם פינות אינטימיות אך תמיד מחוברות לחלל המרכזי, בר במרכז, רולטה מוארת, אזור חיצוני עם רכב אספנות שהוסב לבר חיצוני. -
עיצוב פיצריה ביפו
3.05.17עיצוב פיצרייה ביפו בחלל קטנטן עטוף באבן עתיקה תוכננה ועוצבה פיצריה צבעונית ומזמינה לתיירים המבקרים במקום. הקיר הראשי חופה בגרפיטי בהתאם לשפה המותג החדש שנוצר והחזית משמשת כדלפק הגשה עיקרי מלא בכל טוב. מאחורי הדלפק תנור חימום גדול וחלון המציץ למטבח ומאפשר הוצאת מנות במהירות. במטבח שני תנורים ענקיים לאפייה, עמדת שטיפת כלים, עמדת חיתוך ירקות ועמדת הכנות -
עיצוב בית קפה בשרונה
2.05.17עיצוב בית קפה בשרונה -
ניין בר-פארק הקרח אילת
18.02.13בר מעוצב בסגנון יוקרתי בשילוב של עבודות יד מעץ ברמה עולמית. המקום מגיש ללקוחותיו מטבח בסגנון אסייאתי וכמובן בר משקאות עשיר ביותר. על עבודות העץ פיקד אמן עץ הודי שהגיע במיוחד לארצנו. על כלל עבודות התכנון פיקד משרדנו במרץ על מנת להביא את היצירה לשלמות. -
עיצוב מסעדה
25.09.18מסעדה מעוצבת בסגנון מודרני צרפתי. החומרים הנבחרים הם חומרים טבעיים כמו עץ ומתכת. המקום מעוצב למסעדת ובר ,האוכל המוגש הוא אוכל אסיאתי וזה היה הרקע לעיצוב המקום במטרה ליצור חוויה שקטה נקיה וטבעית. לבחירת התאורה הינ חלק חשוב בתהךיך יצרית האווירה הנעימה גם כן. חלק מהריהוט והתאורה מעוצב במיוחד למקום בכדי להשלים את האפקט הייחודי. החוויה מתחילה מזמן הכניסה מהדלת הראשית וממשיכה באירוח, בבר ובמקומות הישיבה השונים. -
סניף "מקסיקני" - בנתיבות
21.12.12כחלק מהתמודדות בפרויקט ודרישת היזם למשהו "אחר". היה חשוב לנו כמעצבים, הקונספט והעברת תחושה של רחוב במקסיקו. הצבעים העזים, הטיח בטקסטורת וגה, עזרו לנו ליצור תחושה של התיישנות על גבי הקירות. חיפוי באבן גיר, שימוש בלוחות עץ לוג. וטיפול בתאורה לצורך העברת התחושה המתאימה. "העיצוב מקסיקני והאוכל ... חריף :) המתכננים הם דרור ופיני ממשרד "MIND אדריכלים" מתמחים בעיצוב פנים ותכנון אדריכלי משלב רעיון ועד ליווי וביצוע בשטח -
"הבוטקה" - מסעדת מזון מהיר
26.09.11עיצוב מסעדת מזון מהיר בתל אביב. בשיתוף עם משרד עינת ומילו צדיק. אחד הדברים המעניינים בפרויקט הזה היה עבודת התכנון - המקום לפני השיפוץ היה מתוכנן בצורה שונה לחלוטין, מעט מאוד אור טבעי, מחסן שירות היה באמצע החנות, השטח התפעולי היה מאוד צר וארוך. הדבר ראשון שהבנו כנכנסו למקום היה שחלוקת החלל צריכה להיות שונה. חלקנו את החלל שלושה חלקים - מטבח, שטח תפעולי(אזור מכירה והגשה) ואזור ישיבה. החזרנו את כל הפתחים ההיקפים למצבם המקורי. הגובה הכללי של המ... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
עיצוב גלידריה בסגנון איטלקי
6.05.14בעלי מסעדת אלורה המיתולוגית בשדרות רוטשילד החליטו לפתוח גלידריה בסגנון איטלקי. הם נסעו לאיטליה, למדו כיצד להכין גלידה איכותית טובה במיוחד וחזרו לתל אביב עם בשורה. הטיול היווה גם השראה לסגנון העיצובי ולא רק לטעמים והחלל הקטן והקר הפך תוך חודש וקצת לפינה איטלקית קלילה ומזמינה. בעזרת חיפוי טפט, שליכט עדין, כיור איטלקי עם ברז נחושת, מראה גדולה, רצפה משולבת אריחי רחוב ועבודת נגרות כהה נוצרה תחושה של קפיצה קטנה לאיטליה. הכוונה נכונה ומקצועית, הרבה... -
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
GOLDEN PIZZA
25.11.20בצומת מרכזי בחלון במבנה יחיד, הוקמה פיצרייה שכונתית המציעה מגוון רחב של פיצות וקינוחים מושחתים. הפיצות מוצגות בפני הלקוח על גבי דלפק ארוך ובצידו עמדת קינוחים עם מכלים גדולים תלויים מעל מהם נמזגים הרטבים השונים על גביעי הקינוחים. בשל אופיו הייחודי של המבנה, תוכנן החלל במטרה להכניס את החוץ פנימה ולטשטש את גבולות המבנה. רצפת טרצו בגווני שחור לבן וקונסטרוקציית ברזל לבנה בתקרה ממנה נשפכת צמחיה ירוקה, מעניקים תחושה קלילה ורעננה. הדלפק חופה במשטח פ... -
משה במשק עיצוב מעדניה
23.09.21עיצוב מעדניית בוטיק בשוק מחנה יהודה בירושלים בחלל בו היתה פעילה חנות יודיקא משופעת בנישות גבס וכלי כסף נפתחה החודש מעדניית בוטיק משופעת גבינות, יינות ומוצרים נילווים חשפנו את קירות האבן הירושלמית לקבלת מראה אותנטי וגם כמובן לצורך שימור וכבוד למבנה רצפה דמוי טרצו בגוון כחול, מדפי תצוגה במראה של עגלת כביסה ישנה, עגלת תצוגה מרכזית עם כותרת אובאלית ומדפי יינות מרשת ברזל, כל אלו משלימים את מקררי התצוגה העומדים ומקרר התצוגה הדלפקי הממשיך אל תוך המדר...