חיפוש - מסעדות , עיצוב בר-מסעדה |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
שעת ייעוץ לעיצוב פנים
2.10.12שעת ייעוץ אצל הלקוח ב250שח בלבד. בנוסף 20% הנחה על שירותים נוספים. המשרד מתמחה בתכנון ועיצוב חנויות, מסעדות, חללים מסחריים ועסקים קטנים, המציע ללקוחותיו ליווי מבניית הקונצפט, דרך תכנון החלל ועד לרגע גזירת הסרט. הסגנון הוא סגנון אקלקטי היודע לשלב עולמות תוכן וחומרים שונים לכדי הרמוניה, פונקציונאליות ואסתטיקה. לפרטים נוספים: עידית מילר 0528076663 המבצע בתוקף עד 25.11.12 איזור השרון והמרכז -
מסעדת הדייגים
29.08.20עיצוב ותכנון מסעדת הדייגים באזור הקריות מתחם חדש של שופרסל ממוקם בקרית מוצקין המסעדה קיימת הרבה זמן באזור עכו העתיקה מוכרת בדגים טריים מעוצבת בחום ואהבה וחומרים טבעים עץ -
מסעדת ONE רמת החייל
21.02.14גוף תאורה אוריגמי באורך 5 מטר מואר ע"י לדים . אדריכלות ועיצוב:ניר פורטל וליאת עסיג. צילום יואב גורין. ביצוע בים דיזיין -
עיצוב גוף תאורה למסעדת סושי בר
28.08.14ייצור גוף תאורה עלה הבנוי שכבות ומואר בתאורת לד. מסעדת אקיקו סושי בר. עיצוב: מיכאל אזולאי צילום יואב גורין -
סליוס תכשיטים
10.09.13סליוס תכשיטים הינה חנות תכשיטים ותיקה ייחודית ויוקרתית הנמצאת במרכז שוסטר שברמת אביב. החנות קיימת למעלה מ-20 שנה ובעליה החליטו להתחדש תוך שמירה על הייחודיות, האלגנטיות והיוקרתיות המאפיינת את החנות ולקוחותיה. המעצבת התמודדה על חלל קטן, צר ומאורך שעתיד היה להכיל מקומות תצוגה מגוונים, מקומות אחסון ואזורי ישיבה לקבלת הלקוחות. החזית גם כן עברה שינוי מקיף. מבנה בטון המוקף הזכוכית ובו חלון תצוגה אלגנטי, מאפשר ללקוחות פרטיות אך גם כניסת אור יום לחלל. א... -
עד העצם אקספרס
24.03.13עד העצם אקספרס אבן גבירול, תל אביב, כ-80 מ"ר. עיצוב הסניף הראשון של רשת ההמבורגרים האיכותיים מבית "עד העצם". מיקום הסניף בלב תל אביב שימש לנו השראה לעיצוב מקום צבעוני המעניק תחושה של דיינר מודרני. נעשה שימוש בחומרים תעשיתיים כגון בטון, מכולות ישנות, עץ מפרוקים וקרמיקה. שילוב של תפריט מדויק, גרפיקה מהפנטת ועיצוב אורבני עם קריצה לילית, יוצרים תחנת חובה לעצירה טרום או פוסט בילוי. -
מסעדת ריבר רעננה
16.09.13ציפורי אוריגמי מקוראן עבור : גיא וליקסון - סטודיו V לרשת ריבר . -
תאורה בבית קפה לאביט נמל ת"א
14.02.14ייצור גופי תאורה תלויים ממתכת לבית קפה לאביט נמל ת"א עבור האדריכל רונן לוין צילום:יואב גורין -
תאורה בטיב טעם חולון
14.03.16גוף תאורה קונוס מתכת ,וגוף תאורה חצי חצי מאקריל. בעיצוב ירון טל. צילום:יואב גורין. ביצוע בים דיזיין. -
תאורה בסניף קפה קפה
10.12.13סניף ברשת קפה קפה התחדשו בגופי תאורה מבית בים דיזיין . גוף תאורה מעל הבר מסדרת מרקו . צמודי קיר סדרה DIMOND . וגופים תלויים סדרה DIMOND . עיצוב: דניאל חסון צילום: יואב גורין ביצוע: beamdesign -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11... שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר שנים באזור המרכז ומשתף פעולה עם מיטב בעלי המקצוע. הסטודיו עוסק בעיצוב פרוייקטים מסחריים כגון יוגורטיות, מסעדות, חנויות, ביתני תערוכות, דוכני מכירה ובתי קפה וכן בעיצוב פרוייקטים מסחריים כגון שיפוץ דירות, עיצוב בתי מגורים, עיצוב דירות מקבלן בפרוייקטים גדולים ועד סטיילינג. בין היתר חוטא הסטודיו בעיצוב תפאורות לתיאטרון, עיצוב גר... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14כאשר אני מתכננת מסעדות ובתי עסק התכנון והסגנון העיצובי הוא תמיד תוצאה של לוקשיין, קהל היעד, ומיצוב התפריט. במקרה הזה, הים, הכתיב מערכת חומרים ספציפית עבור התקרה והרצפה- עץ גושני לפנים, ודק עבור החוץ. אחרי כל השיחות עם הלקוח, ששיתף אותי בתוכניות לעתיד עבור המקום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור ... -
קולקציה חדשה של studio beam
6.02.14סדרת Slims כוללת חמישה גופי תאורה תלויים ועומדים המהווים תרגום מודרני לשפה התעשייתית הנוסטלגית. הגופים עשויים מתכת, נחתכו בחיתוך לייזר והולחמו בהלחמת כסף ידנית. את עיצוב הסדרה הובילה המעצבת מעיין עדוי. אנו מעצבים ומייצרים גופי תאורה ואלמנטים בסדרות קטנות ובהתאמה אישית פרטים נוספים 089152447 -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
שמוזי בר בנתב"ג
18.09.17בר טעימת יין וסיגרים ממוקם באזור הדיוטי פרי בשדה תעופה בן גוריון, טרמינל 3, ומיועד לתת שירות לאלו, שלא ממהרים לקניות ורוצים להינות מיין טוב או לעשן סיגר לפני הטיסה. בפרויקט היו 2 מגבלות קשות: הראשונה מהם תקציב (נבנה רק על ידי מימון הספקים) ומגבלות בטחוניות ואיסור אישון בנתב"ג. אפשר לקרוא למצב: "ידיים קשורות", אומנם, ניסינו להוציא את מיטב, אפילו במצב כל כך "לא אידאילי" לעיצוב. הפרויקט נעשה על ידי ורוויטל פוירשטיין במסגרת משרדנו - "פויירשטיין-קו...