
מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור החיצוני, ודקורציה מכובדת יותר עבור החלל הפנימי. לכל אחד מהחללים הותאם תפריט רלוונטי. השטח המטופל כלל שטח נרחב (כ- 400 מ"ר) עבור דק שעליו תוכנן בר ייחודי ואזור ישיבה פחות מכופתר.
עבור החוץ נבחר סגנון פשוט וקל עם עץ אורן, במבוק, קש וגוון אדום ורמרליון. יחידת נגרות אוורירית מסתירה את הכניסה לשרותים. היחידה עשויה מסרגלי עץ אגוז ובמרכזה פתח מלבני להנחת זר פרחים. בחלקה התחתון של היחידה אכסון לתפריטים. אזור הבר המרכזי ארוך במיוחד ומאחוריו הכניסה העיקרית למטבח. הוא עשוי מעץ אגוז. בשל בעיה תקציבית לא חופה הקיר העיקרי של הבר בעץ ונבחר עבורו חיפוי של 5X5 בגוון אפור' מעל הבר תוכננה תקרת גבס מונמכת ובה שקועים אהילים.
האזור האחורי לבר מחופה במדפים צבועים בגוון ירוק מעושן ועליהם תצוגת היין ומשקאות חריפים. בסמוך לו אזור הכנסת כלים מלוכלכים והוצאת מנות למסעדה. שני אלה נסתרים מהעין עם יחידות נגרות המשלבות אכסון ודקורציה, סרגלי עץ קלים מעץ אגוז ומראה קריסטלית להעצמת האלמנטים על גבי הארונות.
אזור השרותים מתחלק לאזור שטיפת הידיים ואזור התאים. התאים מחופים באריחים בגוון ירוק מעושן, והרצפה באריחים בגוון אפור. באזור שטיפת הידיים כיור ייחודי שתוכנן כשוקת הפונה לצד הנשים וצד הגברים ובאמצעה מחיצה. על גבי המחיצה עיגולי מראות בקטרים שונים. לברזים נבחרו ברזים פשוטים כמו הברזים שיש לשטיפת הרגליים ביציאה מחופי רחצה.
היום אחרי מספר שנים שהמקום עובד, נוכחתי לראות שההחלטה לבחור מערכת אלגנטית אכן היתה נכונה, משום שנערכים במקום לא מעט אירועים פרטים והפקות שונות בפנים החלל ובחוץ.
צילומים: אסף הבר.