חיפוש - תגובות , חדשות , פרויקטים , מעצבים , מקרר |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
אחד על אחד עם יעל יגר
10.05.17... שימוש בקווים נקיים, התחשבות בסביבה ובדגש על ניצול החלל ושמירה על תחושת המרחב. התאמת התכנון לתקציב מתוך הקשבה והבנת צרכי הלקוח ובני ביתו הם המביאים להפיכת החלום למציאות..שתפי את הקוראים בעצת זהב לסטודנטים בתחוםהשוק היום רווי מעצבים, אם העיצוב בוער לכם בפנים, אל תוותרו! תאמינו בכשרון וביצירתיות שלכם, המקצועיות תגיע עם הנסיון.מה מאפיין את עיצוב הפנים בישראל לדעתך?יש מגמה של טרנדים בארץ שמכתיבה לכולנו את העיצוב, מאוד קשה לחדש ו"להמציא את הגלגל" כאשר... -
אחד על אחד עם המעצבת אסנת בר-נוי
7.02.17...הבא? בעני הבוהו שיק הוא הטרנד הבא שילוב של הייטק עם מתכות שחורות ועיצוב שיקי וגם לבנים חשופות בשילוב עץ ממוחזר שילוב של שני עולמות מנוגדים שיורים ביחד הרמוניה מהממתמהם השאיפות המקצועיות שלך לעתיד? להמשיך לעצב חלומות של אנשים אולי להגדיל את החברה שלי עם עוד מעצבים כמוני ללמד באוניברסיטאות ולתת להם קצת ממה שאני יודעת , איך להסתכל ואיך לעצב בדרך קצת שונה ולהמשיך כל יום ליהנות כמו היום, לקום בבוקר עם חיוך ליום עבודה מופלא (:אסנת בר-נוי - רנסנס דיזיין -
אחד על אחד - איילת שטיין
2.01.17...ועית שלךההכשרה המקצועית שלי בתחום כוללת לימודי עיצוב פנים בטכניון במסלול דו שנתי המיועד לאקדמאים. במהלך השנים עברתי ואני עוברת קורסים מקצועיים והכשרות שונות, ביניהם ניהול פרויקטים באוניברסיטה הפתוחה, הכשרה לנגישות לאדריכלים ומעצבים מטעם "המרכז לנגישות ישראל", סדנאות מקצועיות ויישומיות שונות. ההשכלה שלי כוללת תואר ראשון במדע המדינה ותואר שני בגאוגרפיה באוניברסיטת חיפה, עם התמחות בתכנון עירוני. במסגרת לימודי ה-M.A בסוף שנות ה-90 ערכתי מחקר לתזה בנו... -
מסעדת מלון ריץ קרלטון הרצליה
20.05.14על עיצוב המסעדה זכו "סטודיו גד הלפרין" ב"אות העיצוב 2014", מסעדה כשרה של רושפלד במלון ריץ קרלטון החדש בהרצליה. בעיצוב המסעדה שאפו המעצבים "סטודיו גד הלפרין" לייצר מרחבים אינטימיים תוך כדי חלוקה דינאמית של אזורי הישיבה ושמירה על המרחב. לצורך כך, תוכנן מערך מחיצות עץ בעל יכולת תנועה המאפשרת לאורחים ליהנות מחלל ישיבה אינטימי. הזזת המחיצות בהתאם למספר האורחים המוזמנים מאפשרת יצירת מתחמי ישבה מוגדרים ודינאמיים. מערכת התאורה העליונה הממוקמת מעל היוש...







