חיפוש - עיצוב חללים מסחריים , עיצוב משרד , פרס |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב משרד בתל אביב
24.11.20עיצוב משרד בתל אביב התכנון מאפשר יצירת "איים" של קבוצות עבודה בין אם במשרדים סגורים ובין אם באופן ספייס המחולק לקבוצות קטנות שטיחים וחיפויים בגווני בורדו וורוד מעניקים לחלל האורבני והתעשייתי את החמימות המשלימה -
עיצוב משרד היי טק בתל אביב
26.11.20במשרד חדר אוכל ענק עם מטבח מבשל ומלא פינוקים עבור עובדי המשרד קירות חדר האוכל עשויים מחיצות פרופיל בלגי ברזל כמו כל חזיתות המשרדים שהמקיפים אותו בין חדר האוכל למשרדים ממוקם האופן ספייס המאפשר פינות עבודה מרובות. קבועות ומזדמנות בין המשרדים ניתן למצוא פינות קפה, פינות ישיבה אקראיות, חדרי ישיבות לזוגות או רביעיות ואפילו חדר יוגה. רצפה החללים הציבוריים במשרד הינה רצפת בטון מוחלק והרצפה בחדרים הסגורים היא פרקט למינציה איכותי להשלמת האקוסטיקה הנדר... -
עיצוב משרד בתל אביב
30.11.20עיצוב משרד להשכרה במגדל המשרדים אלון בתל אביב המשרד כולל חללים מרווחים מאוד המשקיפים אל העיר מהקומה ה 39 והאחרונה של הבניין חלל האופן ספייס הכולל עד 50 עמדות עבודה תוכנן בצורה ורסטילית כך שבעתיד יהיה ניתן לסגור אותו למשרדים עצמאיים ז"א מערכות המיזוג, התאורה והתקרה תוכננו בהתאם לחלוקה עתידית אופציונלית וזאת במטרה לקלוע לטעמם וצרכיהם של כלל השוכרים בהווה ובעתיד באופן ספייס תוכננה תקרה אקוסטית עשויה אריחי לבד בגוונים שונים ובחירוצים בצורות שונות... -
תכנון ועיצוב משרדים
11.02.16הסטודיו מלווה תהליכי תכנון ועיצוב משרדים חללים מסחריים כחלק מתהליך מיתוג כולל שמבוצע בסטודיו או בהתאמה למיתוג ואסטרטגיה שיווקית קיימת. -
מרפאת מומחים לרפואת שיניים
12.06.11... במבט על של החלל שמתחיל כחלל צר ונפתח לחלל עגול עוטף ומקבל. ליצירת תאורה כללית החלטנו להדגיש את מוטיב העיגול ולייצר גוף תאורה המורכב מ - 6 חלקים שיחד יוצרים עיגול שלם. כל החלקים יוצרו במיוחד למרפאה בהזמנה אישית והינם עשויים פרספקס חתוך בלייזר עפ"י מידה מדוייקת ובשילוב תאורת לד. מתוך האלמנטים הגרפיים צמחו אנכית גופי תאורה ייחודיים העשויים מפרספקס שקוף והבנויים ממספר חתכים בשילוב נורות לד, לצידם מדפי עץ שנצבעו בתנור ואלמנטי תצוגה שנחתכו בלייזר להצ... -
איטליז ביקנעם
22.04.18מעדני בשר הינו איטליז ותיק באיזור התעשיה ביקנעם, המנוהל על ידי משפחת מזרחי מזה שנים. גם העובדים וגם המשפחה המנהלת את המקום מעניקים יחס אישי וחם אל כל לקוח והאיטליז מרגיש, מיד בכניסה אליו, כמו בית. האיטליז שינה מיקום לחלל גדול יותר בשל מעבר למקום גדול יותר ופתיחת מפעל בשר גדול. הקונספט של האיטליז נולד מהבעלים שלו, עובד מזרחי, ומדרך ניהולו את המקום: ניקיון בלתי מתפשר ומשפחתיות! וכך נוצר קונספט ה"שוק"! כשאנשים באים לשוק, כך זכור לי מילדותי...