פנטהאוז בקרית אונו

פנטהאוז בקרית אונו
זוג + 3 רכשו פנטהאוז בקרית אונו, שדרש התאמה ועיצוב מחדש בהתאם לצרכי המשפחה ואופיים.
בפני המעצבת שמרית קאופמן, עמד אתגר לא פשוט. דרישת הלקוחות היתה לקבל חלל מגורים המייצר תחושה של פתיחות, מרחב ואור. מודרני אך לא קר ומנוכר, עם אופי ייחודי, צעיר ועכשווי. כל זאת ללא שבירת קירות, במסגרת תקציב וזמן מוגבל.
שיפוץ הדירה תוכנן בקפידה, תוך בחירה מושכלת של אזורים בדירה שיעברו התייחסות ומהפך. את הפרויקט ליווה משלב התכנון הרעיוני, אדיר גרשוני, שניהל ופיקח על צוות אנשי המקצוע וסייע ללקוחות לקבל החלטות נכונות ומותאמות לתקציב ולוחות הזמנים.

העמדת הריהוט בחלל היתה אחד הדברים המרכזיים שהפריעו ללקוחות. העדר אזור כניסה מוגדר ופונקציונלי בדירה, לא קיים מקום לפינת האוכל. היה להם מאוד חשוב שלכל דבר יהיה מקום מוגדר, 'בית' משל עצמו, שיהיה סדר וארגון ברור בחלל והרבה הרבה פתרונות אחסון.
המטבח הישן היה כהה ופרוס על שטח פס ארוך מדי, כאשר כל משטח העבודה מתוכנן עם גב לחלל הבית. בקיר האנכי היו 2 פתחי מעבר לחלל הפרטי. תכנון המטבח כלב פעיל בבית, שיכלול בתוכו פינת אוכל בשימוש יומיומי , היו נקודת המוצא התכנוני. פתח מעבר אחד נסגר ואיפשר לבנות קיר ארונות גבוהים, המעיל בתוכו אחסון רב. בניצב יצרנו קווי חלוקה ברורים המפלחים את חלל המטבח באמצעות שני פסים מקבילים - האחד מתחיל כאי עבודה וממשיך כפינת האוכל. ההפרדה המרחבית נשמרת בכל האיזור, כאשר האי ופינת האוכל הקרובים לסלון שומרים על תחושת מרחב פתוח.
כדי להעניק לחלל סגנון מודרני חם נעשה שימוש בחומרים טבעיים, גוונים מונכרומטיים ושילוב אלמנטים מעץ, להעניק חמימות ותחושה ביתית. קיר הטלויזיה נצבע בכחול עמוק ונועז להעניק חיות ועניין ברקע השקט. עם נגיעות הצבע הכחול המשכנו גם לתוך המרפסת, על מנת ליצור המשכיות של המרחב ולתת תחושה של חיבור בין החוץ לפנים. הסלון משמש את בני הבית כחלל שהייה משותף במשך שעות הערב, ולכן חשוב היה לייצר אוירה חמימה ומזמינה.
חדר הרחצה עבר רענון, הריצוף שנבחר המשיך בקו של החומרים הטבעיים – אריחי בטון מאויירים. והקירות חופו בבריקים לבנות, לשמור על אווירה של סדר ניקיון ומרחב מואר.
ביחידת חדר ההורים שילבנו פינת ישיבה נעימה. מיטה גדולה ונוחה וטקסטיל בהיר, שמשווה מראה של ריחוף ואווריריות. על הקיר ממול תוכנן ארון קיר בהזמנה, שתוכנן ויוצר בהתאמה מוחלטת לכל צרכי הלקוחות.
  • כתובת:
    שדרות שאול המלך 1 תל אביב
  • אתר:
    הצג