הרחבה ועיצוב פנים לבית במרכז

הרחבה ועיצוב פנים לבית במרכז
הפרוייקט התמקד בהרחבת קומת הקרקע הציבורית (סלון, מטבח ופ. אוכל), שיפוצה ועיצובה מחדש.

המטרה הייתה להפוך את הבית למודרני, מואר ומותאם גם לחייהם החדשים של בעלי הבית לאחר עזיבת הילדים את הבית, וגם לאירוח מאסיבי של אלו עם משפחותיהם.

מרכז הבית, כפי שקל לזהות בתמונות הוא המטבח הרחב ידיים שנועד לתת פתרון לבישולים הרבים בסופי השבוע ובחגים - יחד עם פרקטיות בחיי היומיום.

המטבח "היומיומי" מתרכז באזור בו נמצא המקרר, יחד עם נישה המשמשת כפינת קפה ומזווה, במטרה לחסוך "הליכה" במטבח הגדול. המטבח של סופי השבוע והחגים מתפרס על פני שאר המטבח, ומוקם קרוב לפינת האוכל היומיומית והחגיגית - על מנת להקל על ההגשה.

מבחינת עיצוב, ההחלטה הייתה לבחור ולשלב חומרים שייצרו "קנבס" מואר ונייטרלי בו יוכלו להשתלב הרהיטים הקיימים של בעלי הבית וחפצי האמנות הרבים שהם אספו.

גופי התאורה המיוחדים הותאמו לסגנון של הכלים הרבים מנחושת שנמצאים באוסף של בעלת הבית, וכך גם הקמין החדש. שאר התאורה שנבחרה הינה מודרנית ופונקציונאלית - גופים שקועים המוטמעים יחד עם מערכת הרמקולים הנסתרת בתקרות.

בקיצור, פרוייקט מאתגר, מורכב לעיתים אדריכלית וטכנית - אך גם חוויתי וכיפי מאד בזכות שיתוף הפעולה הצמוד והפורה לבעלי הבית הבאמת מדהימים! תהליך מרגש, ששילב בין חופש עיצובי ותכנוני יחד עם שיתוף פעולה ומעורבות צמודים שסייעו ביציקת הטעם האישי והייחודי של הדיירים בבית המחודש.

מציגי הפרויקט

  • טניה אברמזון
  • קליק לחיוג: 0524716709
  • טלפון:
    0524716709הצג
  • כתובת:
    גבעתיים
  • אתר:
    הצג

תגובות