חיפוש - פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , אור , תצוגה |1| - דף 6
לא מצאת? פשוט חפש.
-
FREEZER גלידת שף
8.05.17... בגלידריית freezer מציגים מוכרים ואף מייצרים את הגלידה. עקב כך, אחד האתגרים הגדולים היה ליצור בחלל של כ - 22 מ"ר 3 אזורי פעילות נפרדים לחלוטין, שיוכלו לתפקד יחד ברמה הפרקטית ועדיין לתת תחושה ולהיראות כמרחב מרווח ונעים לצד התצוגה. המעצבות החליטו לייצר חלוקה זו באמצעות קיר זכוכית וזאת על מנת למקסם שטח ולשלב חומר המהווה הפרדה בין אזורי הפעילות השונים ומעביר בו זמנית תחושת קלילות ופתיחות. המעצבות המשיכו את אותו הקו העיצובי, המחיצה חולקה ליחידות ... -
עיצוב ספא בוטיק בתל אביב
3.12.15...ך מצד שני הם יקרים להחריד. לשם כך, לא הסתפקתי בכיורים הנפוצים וחיפשתי פיתרונות שפויים יותר. לצורך זה עשיתי מחקר קצר שעזר לי להבין מהו הגובה האולטימטיבי המתאים לרגליים קצרות כארוכות, מהי עמידות החומרים והחיפויים השונים במים לאורך זמן; כמו כן, להבין כיצד הכיור משתלב במערכת היחסים כולה - מהי הנוחות האופטימלית אותה אוכל להשיג עבור הלקוחות והמטפלות, מה היחסים שבין כסא המסג' המפנק, לבין הבמה שעליו הוא יושב, הכיור עצמו וכסא המטפלת שניצב מולו. אתגר ... -
עיצוב "תחנת לחם" בתל אביב
8.01.19..., לחמים, עוגיות ועוגות אך בסניף זה היה ברור כבר מהיום הראשון שיש לתת דגש גם על כריכים בריאותיים, סלטים וממרחים ייחודיים בצד פיצות ופסטות בטעמים עשירים. האתגר הגדול ביותר בתכנון סניף זה היה המבנה האדריכלי הנתון. חזית ארוכה באורך 10 מטרים ועומק חלל של בסה"כ 5 מטרים. ללא ספק חזית ארוכה היא מתנה, אך הדבר מעיד גם על צמצום בשטחי העבודה בתוך החלל ותנועה מוגבלת או לפחות מוכתבת מראש. בחלקו הימני של החלל הפונה גם אל שטחי הפנים של הבניין מיקמנו מקררים פתו...