חיפוש - משאבים , מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , חלל אמבטיה , קירור |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15בענף המוסדי והמזון משתמשים במגוון רחב של מקררים ומקפיאים. אלו פתרונות קירור לאחסון ותצוגה, בעלי תכונות שונות ומפרט טכני מתקדם מבחינת טמפרטורות, נראות וחיסכון בחשמל. הנה לדוגמא מספר סוגי מקררים בולטים: א. מעדניות - אלו הם מקררים תעשייתיים המתאימים למסעדות המציעות תפריט בופה או הגשה עצמית. מעדניות מאפשרות תצוגה נוחה של פריטי המזון, כמו גם נגישות עבור קהל הלקוחות. מעדניות יכולות להגיע בדגמים שההבדלים ביניהם הם בגודל ובמידות. מעדניות משמשות ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...ופונקציונלי שבדרך כלל אינם נחשבים לתוכנית הלימודים של עיצוב פנים. איפה העיצוב פוגש פונקציה היא לעיתים קרובות פער עבור מעצבי מסעדה ללא ניסיון עמוק בתעשיית המסעדה.וכאן בא תפקיד מעצב מסעדות שיודע לתכנן עיצוב ואיכסון נכון .צרכי קירורהאם יש לך הרבה מוצרים הדורשים קירור? קונספט מסעדה עם 20 בירות על הברז יהיה שונה באופן דרמטי מצרכי קירור של חנות גלידה.חשוב לחשוב על צרכי המזון ועל סיפור המטבח ואיך הוא יתנהל . ליפני שמתחילים עיצוב כדי לפנות לאדריכל ריש... -
מדריך לרכישת מיקלחון
15.02.13...עיתים בהדבקה), אריזת המקלחון יחד עם תיאום ההתקנה בבית הלקוח, תהליך זה אורך בממוצע כ - 14 ימי עבודה אך במקרים מסויימים ניתן לקצרו.מהי זכוכית מחוסמת?תהליך החיסום בזכוכית הינו למעשה חימום מבוקר של הזכוכית בתנור לטמפ' גבוהות וכן קירור מבוקר של החומר, תהליך זה מקנה לזכוכית תכונות חומר שונות שהעיקריות שבהן הן חוזק עד פי 5 מזכוכית רגילה ובמקרה של שבר נוצרת התנפצות לרסיסים קטנים ולא מסוכנים, להבדיל משבר של זכוכית לא מחוסמת אשר עלול להוביל לאסון בחדר האמב...







