חיפוש - חדשות , מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מטבח , מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...hellip; העיצוב הוא על כל כך הרבה יותר מאשר אסתטיקה טובה.ריח עיצובאין דבר גרוע יותר מאשר ריח מים מלוכלכים מלוכלכים בלובי או ריח אמבטיה לא נעים. מסעדה צריך לפלוט ארומה מושכת…חדרי רחצה ובידודחדר אמבטיה מפוקפקים יעידו על מטבח אסון. "אם הם מאפשרים לשירותים שלהם – שהם נראים לעין של לקוחות – כדי לקבל את זה, איך המטבח צריך להיראות?" מלבד הניקיון, חדר האמבטיה מהווה הזדמנות נוספת לבדל ממסעדה וליצור רושם של המותג , הצבעים ותכונות הלוגו ... -
תכנון מסעדה
28.08.14...סעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעדה שעליהם אדריכל צריך לתת דגש:כאשר אדריכל נדרש לתכנן מסעדה עליו לוודא ולבדוק מספר נקודות יסוד:1 - האם הרשות המקומית מאפשרת בניית מסעדה במקום?... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16...לע בול לטעמו של הלקוח. אני לא אשכח את הציטוט ממנו: "It's too good to be true" במהלך התכנון נתנו מספר דגשים: 1.חלוקת חללים ברורה, כך שיחידת ההורים תהיה במפלס הכניסה, וקומת המגורים תהיה של הילדים. בנוסף החללים הציבוריים (סלון, מטבח, פ.אוכל) מופרדים מהחללים הפרטיים. 2. קשר בין חללי הפנים וחללי החוץ. כבר שנכנסים לבית רואים את החצר דרך ויטרינות גדולות הנמצאות ממול, כאשר הקיר הניצב החיצוני "נכנס" לתוך החלל ונותן תחושה של המשכיות. 3. הלקוח רצה להכנס לבי...