חיפוש - שונות , קטלוגים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עיצוב בר-מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנית מסעדה
7.04.13תכנית מסעדה אסייתית, מטבח ושטחי שירות. תכנית מלאה, דו ממד, כולל בלוקים. -
תכנון ועיצוב בר מסעדה
12.11.12תכנון ועיצוב בר מסעדה תוך שימור המבנה הקיים. -
בר-מסעדה-ספריה במלון בהונגריה
12.01.17בר-מסעדה משולב ספריה עם חדר פרטי, שקט וממוחשב. בעיצוב המקום שולטת זכוכית בצבע, זכוכית עם הדפסה דיגיטלית, מתחת, אבן קיסר, גרניט-פורצלן ועץ. תקרה אקוסטית וצבועה בצבע שחור עם אריחים אקוסטים עגולים, גופי תאורה מגוונים, הנותנים למקום אווירה מיוחדת ונעימה. -
תוכנית חשמל לוילה בגוליס
23.11.17תוכנית חשמל לוילה בתהליך בנייה בכפר גוליס בצפון הארץ -
מיני מסעדה עוף .רוממה. י-ם
29.10.18מקום מרכזי בירושלים הבירה שלא נעים לאמר, אדריכלים שונים ראו אותו פחדו ו..ברחו (כן ממש ככה) היה מסובך לתכנון יחד עם דרישות העיירה ומשרד הבריאות. אנו החלטנו שהולכים על זה בכל הכח! כרגע בניגוד לצפיות המקום אושר, ונפתח לציבור לפני כחודש. -
תכנית חשמל
12.12.16תכנית חשמל לדירה בבנייה -
עיצוב מסעדת סושי
27.02.11מסעדת סושי בעיצובה של דנה שקד עוצבה בסגנון מנימליסטי, בעיצוב נקי ועם הרבה זוהר וברק. העיצוב כולל את מיטב החומרים החמים כרגע בתחום העיצוב- מזכוכית קליר לבנה ושחורה בויטרינה ענקית בחזית המסעדה ועד קירות וחיפויים שונים, משטחי קוריאן מתעגלים, תקרת בד מתוחה שיוצרה בחו"ל ויובאה לארץ, חיפויי אמ.די.אף מחורצים בצורות שונות בעבודה ייחודית משולבת של מספר נגריות ברחבי הארץ, ספות ופרטי ריהוט לבנים, אדניות עץ וכו'... דלפק הישיבה הגדול והמרכזי בחלל נוצר בהשא... -
חומוס בהדונס
8.12.11חלל מלבני עירום עם אלכסונים בלתי ברורים, ששטחו 46 מ"ר, היה צריך להפוך למסעדה, שבה מטבח פעיל, שירותים, אזור הגשה ואזור ישיבה. הקונספט התייחס לראשוניות של החומוס, מקוריותו ועתיקות היומין שלו שחוזרת ובגדול, ולכן הובלנו קו ישן-נושן עם קריצה עדכנית. לעזרתי גויס הרטרו שיק העכשווי, הוא הווינטאג' לייט, כפי שאני מכנה אותו, מראה שלא תואם חומוסיות בדרך כלל. קיר מרכזי חילק את החלל בין המטבח לאזור הגלוי, לו הוקדש אזור ההגשה והישיבה. הקיר קיבל את עיקר תשומת ה... -
תוכנית חשמל
2.05.16תוכניות חשמל + תקשורת + מיזוג אויר מפורטת המצביעה על מיקום כיווני הדלקות וכל הנדרש לבעלי המקצוע העובדים בשיתוף עם מעצבת הפנים. -
שולחן עבודה לסדנאת בלונאים
3.04.22פרט נגרות יחודי המיועד לקהל מקצועי מעצביי בלונים -
עיצוב חדר עבודה
31.01.12לקוחה שלי שעובדת מהבית היתה זקוקה לרענון לחדר העבודה, היא רצתה משהו נינוח, פונקציונאלי וכמובן גם מעוצב. שולחן גדול, מגירות לאחסון ןסיפריה גדולה. הקונספט של החדר - שחור לבן רהיטים בסגנון קלאסי, קווין נקיים. על רקע של קיר צהוב הריצוף הוחלף לפרקט יחסית בהיר כדי שלא יאפיל על החלל מעט אביזרים כמו כורסאת קריאה ועליה כרית שתואמת את צבע הקיר, וילונות וגופי תאורה. -
עיצוב מסעדה ובית קפה
30.09.18עיצוב מסעדה קלאסית האירוח במסעדה גם בשרי וחלבי , המסעדה מעוצב בצבים נותנת חום למקום (חום ואדום) שזה על ידי שימוש בחומרי טבע כמו עץ ומתכת , המסעדה עובדת בשעות הבוקר כבית קפה ,שולחנות עסקיות ומשפחתיות ובשעות הערב מסעדה חמה ושקטה , -
SILO מסעדה איטלקית ים תיכונית
16.03.17מסעדת שף איטלקית ים תיכונית. המבנה שקיבלנו היה אליפטי, ובמרכזו מוקם הטאבון שמהווה את הקשר הישיר בין המטבח ללקוח. כמו שבמטבח הושם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים, גם העיצוב נותן את הכבוד לחומר הגלם הטבעי, וכמו חיפויי הפח של הטאבון שעברו קורוזיה, שימוש רב בצמחייה, ועוד. -
עיצוב בר יין נוחי
22.02.12הרצל-1 פינת אחד העם, תל אביב. פרויקטים בתחום הקולינריה הם יקרים בהרבה מבנייה פרטית. הם דורשים פרטי נגרות ייחודיים תאורה מרובה, מערך חשמל מסובך, אוורור ומיזוג חללים גדולים ופתוחים וכמובן ציוד מטבח ובר שעולים הון... על כן יש להקפיד על תכנון מדוקדק ועמידה בתקציב מוכתב מראש. כתב הכמויות הוא מרכיב מכריע ביציאה למכרז קבלנים, אין מקום לטעויות. כל מה שלא תוכנן יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים. בר יין וטפסים פרויקט ...