חיפוש - פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עיצוב פנים , צמח הבריאות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
קונדטוריה-בית קפה עיני
10.07.13מדובר בתכנון בית קפה -קונדטוריה לרשת קונדטוריות ,מיתוג מחדש ,יצירת חלל בית קפה אינטימי בתוך הקונדטוריה לטובת בית הקפה. התכנון כלל:עבודה מול רשויות ,טיפול ברישוי עסק,משרד הבריאות ,ותכנון אדריכלי המתחם ישפרו סנטר מודיעין בצמוד לרשת שיווק \"רמי לוי\"-השקמה -
ג'וסיקה - עיצוב בר בריאות
10.05.15ג'וסיקה הוא שמה של חנות קטנטנה המוכרת שייקים ומיצים טבעיים בגבעתיים. בימים אלו, הופכת ג'וסיקה לדרך חיים. החנות מציעה מלבד שייקים בריאים ומזינים גם תבשילים, מרקים ומוצרים נילווים לטבעונים ולאנשים המעוניינים ליצור אורח חיים בריא, אפילו לרגע. מאחר והיה צורך בתצוגה משמעותית של פירות וירקות, הוחלט לשמור את הצבעוניות לחומרי הגלם הללו ולא להתחרות בהם. מכיוון שכך, ועל מנת לאזן את פלטת הגוונים הצבעונית, הוחלט ליצור חלל תעשייתי בתחושה ובמראה. על כן עיצוב ה... -
גוסיקה – בר בריאות
15.02.16ג'וסיקה הוא שמה של חנות קטנטנה המוכרת שייקים ומיצים טבעיים בגבעתיים. בימים אלו, הופכת ג'וסיקה לדרך חיים. החנות מציעה מלבד שייקים בריאים ומזינים גם תבשילים, מרקים ומוצרים נילווים לטבעונים ולאנשים המעוניינים ליצור אורח חיים בריא, אפילו לרגע. מאחר והיה צורך בתצוגה משמעותית של פירות וירקות, הוחלט לשמור את הצבעוניות לחומרי הגלם הללו ולא להתחרות בהם. מכיוון שכך, ועל מנת לאזן את פלטת הגוונים הצבעונית, הוחלט ליצור חלל תעשייתי בתחושה ובמראה. על כן עיצוב ה... -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14עיצוב הסניף השני של המותג "סביח פרישמן" הממוקם ברחוב הברזל ברמת החייל בתל אביב שונה במהותו מעיצובו של הסניף המיתולוגי הראשון הממוקם ברחוב פרישמן בתל אביב. כיאה למיקומו החדש, עוצב הסניף השני בשפה בוגרת יותר ההולמת את סביבת משרדי ההייטק. העיצוב מאופיין בשימוש בחומרים תעשייתיים כגון ברזל ופח בצירוף פלטת צבעים מצומצמת של גווני השחור והלבן. תהליך העיצוב החל בחלוקה פרוגרמטית בהתאם להנחיות משרד הבריאות אשר הנחו את גודל המחסן, השירותים, המטבח והמעברי... -
איטליז ביקנעם
22.04.18מעדני בשר הינו איטליז ותיק באיזור התעשיה ביקנעם, המנוהל על ידי משפחת מזרחי מזה שנים. גם העובדים וגם המשפחה המנהלת את המקום מעניקים יחס אישי וחם אל כל לקוח והאיטליז מרגיש, מיד בכניסה אליו, כמו בית. האיטליז שינה מיקום לחלל גדול יותר בשל מעבר למקום גדול יותר ופתיחת מפעל בשר גדול. הקונספט של האיטליז נולד מהבעלים שלו, עובד מזרחי, ומדרך ניהולו את המקום: ניקיון בלתי מתפשר ומשפחתיות! וכך נוצר קונספט ה"שוק"! כשאנשים באים לשוק, כך זכור לי מילדותי...