חיפוש - פרטי בנין , מאמרים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מטבח , פח אשפה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
פחי אשפה - לא מה שחשבתם
6.06.18... איך בוחרים את הפח הנכון? השאלה החשובה ביותר היא כמובן שאלת הנפח. הפחים הקטנים יותר בעלי נפח של 6 או 3 ליטרים יהיו בדרך כלל מותאמים לחדרי רחצה ושירותים, משרדים וחדרי שינה. הפחים בעלי הנפח הגדול של 40 או 30 ליטר יהיו מושלמים למטבח – הלוא הוא מלך ייצור האשפה של הבית. הבעייתיות בפחים הגדולים היא כמובן עניין הריח, פסולת שעומדת מספר שעות יכולה להוות מטרד של ממש. יצרני הפחים הבינו את האתגר וכפתרון לבעיה יוצרו פחים בעלי סופחי ריחות רעים המובנים בפ... -
פרט קצה ואיטום לסל איסוף
21.10.07פרט קצה לסל איסוף אשפה מנירוסטה המותקן ברצפות מטבחים מוסדיים. הפרט מראה את האיטום הנדרש והסבכה המכסה את הסל. פרט זה הינו חלק משרטוט זה: סל איסוף פסולת בקצה תעלת ניקוז -
לתכנן משרד ירוק
25.01.21משרדי פארם ירוק לא רק מכילים בשמם את הגון של הצבע ולא רק נותנים שירות למטופלים שצורכים קנאביס רפואי, הם גם משרד ירוק. מהו משרד ירוק? משרדים רבים כיום מתכננים מראש את המטבח לכלים חד פעמיים, ללאכול מתוך קופסאות האוכל מהבית או להזמנות ממסעדות ואכילה מתוך אביזרי טייק אויי. אפילו המקרר בגודל "משרדי", כדי להכיל בעיקר חלב לקפה. לרוב, מעצבות מתכננות מטבח משרדי כאוסף של מגירות, חזיתות, ידיות, כיור וברז ופחות מתערבות במה שנכנס לתוך המגירות. ברא... -
תכנון מסעדה
28.08.14...סעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעדה שעליהם אדריכל צריך לתת דגש:כאשר אדריכל נדרש לתכנן מסעדה עליו לוודא ולבדוק מספר נקודות יסוד:1 - האם הרשות המקומית מאפשרת בניית מסעדה במקום?...







