חיפוש - אדריכלות , אדריכלות פנים , מסעדות |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תאורה בבית קפה לאביט נמל ת"א
14.02.14ייצור גופי תאורה תלויים ממתכת לבית קפה לאביט נמל ת"א עבור האדריכל רונן לוין צילום:יואב גורין -
תאורה בטיב טעם חולון
14.03.16גוף תאורה קונוס מתכת ,וגוף תאורה חצי חצי מאקריל. בעיצוב ירון טל. צילום:יואב גורין. ביצוע בים דיזיין. -
עיצוב גופי תאורה
21.02.14...ישית. בשנה האחרונה הסטודיו שיתף פעולה עם אדריכלים ומעצבים מובילים בפרוייקטים מגוונים ומאתגרים בעיקר מהתחום המסחרי – מסעדות, חנויות ומתחמי מסחר, ביניהם מסעדת דרבי בר וחנות Domo & Delicates בעיצוב ירון טל, סניף נמל ת"א של רשת לאבאיט בתכנונו של רונן לוין, סושי בר אקיקו בשיתוף פעולה עם סטודיו מיכאל אזולאי וסניף של רשת וניליה יחד עם ניר פורטל במתחם שרונה, מסעדת One ברמת החי"ל בעיצובם של ניר פורטל וליאת עסיג, סניפים של רשת מקדונלדס ישראל ועוד רבים. -
קולקציה חדשה של studio beam
6.02.14סדרת Slims כוללת חמישה גופי תאורה תלויים ועומדים המהווים תרגום מודרני לשפה התעשייתית הנוסטלגית. הגופים עשויים מתכת, נחתכו בחיתוך לייזר והולחמו בהלחמת כסף ידנית. את עיצוב הסדרה הובילה המעצבת מעיין עדוי. אנו מעצבים ומייצרים גופי תאורה ואלמנטים בסדרות קטנות ובהתאמה אישית פרטים נוספים 089152447 -
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי... -
עיצוב גוף תאורה למסעדת סושי בר
28.08.14ייצור גוף תאורה עלה הבנוי שכבות ומואר בתאורת לד. מסעדת אקיקו סושי בר. עיצוב: מיכאל אזולאי צילום יואב גורין -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
רישוי סגירת חורף לבתי קפה
28.04.10אני עוסקת בעבודתי בבקשות לרישוי של סגירת חורף לבתי עסק כמו בתי קפה, מסעדות, חנויות וכמו כן רישוי ולגליזציה לסגירת מרפסות לדוגמא : סגירת חורף בבית קפה - בניה קלה * העבודה אינה שלי, אני מתכננת, עורכת בקשות ומכינה לביצוע עבודות מסוג זה. -
ביקורת אדריכלות ומיכאל יעקובסון
10.04.13מיכאל יעקובסון עולה לי על העצבים. בעיקר כי הוא כותב ביקורת אדריכלות יותר טוב ממני. אני רוצה לנצל את הפוסט האחרון בבלוג שלו כדי להסביר מה לדעתי צריכה להיות ביקורת אדריכלות ולאחל לו שישבור את כל האצבעות ולא יוכל להקליד יותר.ביקורת אדריכלות ופוליטיקהאדריכלות אינה פוליטית. רגע, אני מבקש שוב מכל מי שהולך לקפוץ, לחכות עוד שנייה עד לסוף הטיעון (אסתי זנדברג, תעזבי את הסכין).ברור שהקמת מבנים, שכונות, כבישים, עמודים וגדרות הן מעשה פוליטי. אבל המעשה הפוליטי... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17...זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באזור.בדיקת היתכנות לנכס, גם כשייתכן שמדובר בה... -
אדניות גדולות מעוצבות יפיפיות
2.06.22...וצבת מלבן B1 חומרי גלם איכותיים מהטובים שיש בשוק ומותאם לתנאי חוץ ופנים. מגיעות צבועות עם יריעות פנימיות מיוחדות וניקוזי מים ,לשתילה ישירה של הצמח. מתאימה לתיחום נוי גינה ומרפסת כמו כן בתי קפה,מסעדות,אולם ארועים,אזורים ציבוריים, ואחר... האדניות מתאימות לצמחים נמוכים עד בינוניים. התמונה להמחשה ומסופקת ללא צמחים. מידות חיצוניות משוערות בס"מ:120x40x42 אפשרות להתאמה אישית (במידות שונות) בתאום וע"פ הצעת מחיר מסודרת. איסוף עצמי בילבד ! -
הסינמה לצדק
2.03.14...יש אפס מחשבה על כך שירושלים היא אטרקציה בפני עצמה."על תרבות וקולנוע ישראלי: "19 אולמות שעוטפים שטחי מסחר עצומים, כתירוץ תרבותי לחגיגת צריכה של מותגים מקסטרו ועד לנדוור, ממוזס ועד סטימצקי. חנויות ירושלמיות קטנות לא נראה כאן."על מתחם הסינמה סיטי החדש בירושלים: "שמונה קומות, 20 אלף מטרים רבועים ו-19 אולמות קולנוע, המציעים לירושלמים 3,000 מושבים בסך הכל. המבקרים יוכלו לאכול ולקנות ב-54 מסעדות וחנויות, כש-2,000 מקומות חניה ממתינים לרכביהם."להמשך קריאה -
הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017
1.01.17...דלים מעורבישימושים, חללים קמעונאיים, מתחמי הסעדה קניות ובילוי, מגורי יוקרה, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, מסעדות ובתי קפה, מטבחים מקצועיים, מרחבציבורי, שטחים פתוחים,תכנון עירוני, גני מרפא ועוד יוצגו במסגרת ''הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017 '' שתיערך בתאריכים 31 בינואר עד 1בפברואר בביתן 1 בגני התערוכה תל אביב , במסגרת ''תערוכת פרויקטים 2017 '' לעיצוב ואדריכלות ,בניה ובניה ירוקה,פיתוח סביבה ונוף. בין המרצים האדריכלים: ברכה חיוטין, אבנר ישר,... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...וחמימות של גן וטבע, התפתחות הצמח באדנית עץ היא מושלמת היות והעץ ממנו בנוייה האדנית נותנת את בידוד הטמפרטורה הטבעית הנידרשת לשורשים הנימצאים בבית האדנית. משתלבות יפה עם,רהוט גן ,רהיטי גן שונים,שימושי אדניות עץ בתיחום בתי קפה, מסעדות, מרפסת, מעקה, גג, גינה, אדן חלון, לתליה, אולמי שמחות ועוד.אדניות עץ - איכות לבית ולגינה מהווה שדרוג ויופי.אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצטיינים בשום יופי,עמידותם לאורך שנים קצרה ביותר, מתייבשים, נשברות ומתבלות.א... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13יום שני, 6 מאי 2013מתחם "אבניו", קרית שדה התעופהמה בין המלונות ממילא ואמריקן קולוני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם ...







