חיפוש - הום-סטיילינג , עיצוב מסעדות , עיצוב פנים |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
שעת ייעוץ לעיצוב פנים
2.10.12שעת ייעוץ אצל הלקוח ב250שח בלבד. בנוסף 20% הנחה על שירותים נוספים. המשרד מתמחה בתכנון ועיצוב חנויות, מסעדות, חללים מסחריים ועסקים קטנים, המציע ללקוחותיו ליווי מבניית הקונצפט, דרך תכנון החלל ועד לרגע גזירת הסרט. הסגנון הוא סגנון אקלקטי היודע לשלב עולמות תוכן וחומרים שונים לכדי הרמוניה, פונקציונאליות ואסתטיקה. לפרטים נוספים: עידית מילר 0528076663 המבצע בתוקף עד 25.11.12 איזור השרון והמרכז -
מסעדת הדייגים
29.08.20עיצוב ותכנון מסעדת הדייגים באזור הקריות מתחם חדש של שופרסל ממוקם בקרית מוצקין המסעדה קיימת הרבה זמן באזור עכו העתיקה מוכרת בדגים טריים מעוצבת בחום ואהבה וחומרים טבעים עץ -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
מסעדת ONE רמת החייל
21.02.14גוף תאורה אוריגמי באורך 5 מטר מואר ע"י לדים . אדריכלות ועיצוב:ניר פורטל וליאת עסיג. צילום יואב גורין. ביצוע בים דיזיין -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
תאורה בסניף קפה קפה
10.12.13סניף ברשת קפה קפה התחדשו בגופי תאורה מבית בים דיזיין . גוף תאורה מעל הבר מסדרת מרקו . צמודי קיר סדרה DIMOND . וגופים תלויים סדרה DIMOND . עיצוב: דניאל חסון צילום: יואב גורין ביצוע: beamdesign -
מסעדת ריבר רעננה
16.09.13ציפורי אוריגמי מקוראן עבור : גיא וליקסון - סטודיו V לרשת ריבר . -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים. -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
שמוזי בר בנתב"ג
18.09.17בר טעימת יין וסיגרים ממוקם באזור הדיוטי פרי בשדה תעופה בן גוריון, טרמינל 3, ומיועד לתת שירות לאלו, שלא ממהרים לקניות ורוצים להינות מיין טוב או לעשן סיגר לפני הטיסה. בפרויקט היו 2 מגבלות קשות: הראשונה מהם תקציב (נבנה רק על ידי מימון הספקים) ומגבלות בטחוניות ואיסור אישון בנתב"ג. אפשר לקרוא למצב: "ידיים קשורות", אומנם, ניסינו להוציא את מיטב, אפילו במצב כל כך "לא אידאילי" לעיצוב. הפרויקט נעשה על ידי ורוויטל פוירשטיין במסגרת משרדנו - "פויירשטיין-קו... -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13המאפים והלחמים המעולים של הרמן רק חיכו למקום שיהלום את טעמם ומראם המגרה. עד לא מזמן הם הוצגו ללקוחות בעגלות גדולות, במקום צפוף, מואר בקושי ואפילו ללא מזגן. אך, רצה הגורל ובעלי המאפייה נאלצו להעתיק את המפעל והחנות למקום חדש, ששימש עד אותה עת מוסך לכלי רכב. תיכננו ועיצבנו את המקום מחדש, נכנסנו למסע של התאמת חומרים וצבעים, והפכנו את המוסך האפור למאפייה החדשה של הרמן. בעיצוב של המקום בחרנו לשמר את האווירה התעשייתית של אזור המוסכים בראשון לציון בשי... -
עיצוב גופי תאורה
21.02.14מזה תקופה ארוכה שתחום עיצוב התאורה מהווה מרכיב משמעותי בתחום עיצוב פנים, שמשלב הרבה מעבר לפתרונות פרקטיים, טכניים ובטיחותיים. אל גופי התאורה הטכניים הצטרפו הגופים הדקורטיביים, שמוסיפים צורניות חדשה לחלל הפנים ומקנים לו אופי ואווירה. Beam Design הנו סטודיו לעיצוב מוצר המתמחה בעיצוב גופי תאורה דקורטיביים, המהווים שילוב בין חומרים, תהליכי יצור מגוונים ומחקר מורפולוגי מרתק, שיחד יוצרים גופי תאורה חדשניים ואסתטיים במיוחד. את סטודיו Beam Design הקימ...