חיפוש - פרויקטים , הום-סטיילינג , פרט נגרות |1| - דף 8
לא מצאת? פשוט חפש.
-
איטליז ביקנעם
22.04.18מעדני בשר הינו איטליז ותיק באיזור התעשיה ביקנעם, המנוהל על ידי משפחת מזרחי מזה שנים. גם העובדים וגם המשפחה המנהלת את המקום מעניקים יחס אישי וחם אל כל לקוח והאיטליז מרגיש, מיד בכניסה אליו, כמו בית. האיטליז שינה מיקום לחלל גדול יותר בשל מעבר למקום גדול יותר ופתיחת מפעל בשר גדול. הקונספט של האיטליז נולד מהבעלים שלו, עובד מזרחי, ומדרך ניהולו את המקום: ניקיון בלתי מתפשר ומשפחתיות! וכך נוצר קונספט ה"שוק"! כשאנשים באים לשוק, כך זכור לי מילדותי... -
הבית על חוף הים
7.03.11כמו שאר הבתים שאנו מעצבים, גם בית זה תוכנן קודם כל עבור האנשים שגרים בו. הקו עיצובי השולט בדירה הינו קו מודרני, מינימליסטי. מהבית נשקף מראה של חוף הים, קו החוף ארוך והאופק רחוק במיוחד. הבית בשרון בעל ארבעה וחצי מפלסים: מרתף, קומת כניסה, קומת חלל האירוח קומת חדרים, וקומת גג. אחת הפעולות הראשונות שעשיתי בהכנסי לפרויקט הייתה חשיפת הבית לחוץ, לגינה ולירק, שהיום הם מהווים חלק בלתי נפרד מהעיצוב הכללי. בקומת הכניסה ישנו אלמנט של גבס בתקרה, אלמנט ... -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16שם העסק: קפיטריה "קפה יותו" מיקום – כתובת מדויקת: אוניברסיטת ת"א – בניין וולפסון השטח במ"ר: 65 מ"ר מטבח , 90 מ"ר חלל הסעדה , 40 מ"ר פטיו פנימי, 45 מ"ר אזור ישיבה חיצוני מעצבת פנים: דנה שקד קרדיט צילום: תומר רובנס תיאור הפרויקט: שיפוץ קפיטריה בבניין וולפסון באוניברסיטת תל אביב. הקפיטריה היתה פעילה מספר שנים לפני ש"קפה יותו" זכו במכרז להפעילה מחדש. כחלק מתנאי המכרז התחייבו השוכרים לשפץ את המקום ולרענן את מראה החלל. אני זוכרת שבפגישה הרא...