חיפוש - פרטי בנין , פרויקטים , מטבח , מסחר , רוח |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
דירה ברמה"ש
8.05.17...רבע קומות, טיפוסי לרחוב. הדירה משתרעת על פני שתי קומות (3+4). השיפוץ, מטעמי תקציב, חולק שלבים. בשלב הראשון שופצה קומת הכניסה וגרם המדרגות ואילו הקומה העליונה תשופץ בקיץ הבא. קומת הכניסה כוללת 95 מ"ר + מרפסת בת 7 מ"ר ובה מטבח+ מזווה, שירותי אורחים, חלל אירוח מרווח, סוויטת שינה עם אמבטיה וחדר עבודה/אורחים. הקומה מעל כוללת 50 מ"ר + מרפסת בת 30 מר והיא כוללת שני חדרי שינה וחדר רחצה. משך השיפוץ: 45 יום בלבד. עלות השיפוץ: כ-800 אלף שקל, הכול... -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16שם העסק: קפיטריה "קפה יותו" מיקום – כתובת מדויקת: אוניברסיטת ת"א – בניין וולפסון השטח במ"ר: 65 מ"ר מטבח , 90 מ"ר חלל הסעדה , 40 מ"ר פטיו פנימי, 45 מ"ר אזור ישיבה חיצוני מעצבת פנים: דנה שקד קרדיט צילום: תומר רובנס תיאור הפרויקט: שיפוץ קפיטריה בבניין וולפסון באוניברסיטת תל אביב. הקפיטריה היתה פעילה מספר שנים לפני ש"קפה יותו" זכו במכרז להפעילה מחדש. כחלק מתנאי המכרז התחייבו השוכרים לשפץ את המקום ולרענן את מראה החלל. אני זוכרת שבפגישה הרא... -
עיצוב בית קפה עמליה
22.02.12...פו מתחדשת ורוחשת פנים צעירות וצנועות עם קסם ושיק מהצפון התל אביבי. בית קפה/קונדיטוריה פרויקט מורכב ורב מערכתי. מחולק לשני אזורים עיקריים. חלל מרכזי מחולק לשש: 1.מטבח להוצאת מנות 2. עמדה לשטיפת כלים. 3.בר קפה ואלכוהול. 4.אזור ישיבה/הסעדה. 5.גלריית ישיבה/הסעדה. 6.שירותים כולל מבואה. חלל משני מחולק לשלוש: קומה א' 1.קונדיטוריה/מאפיה. 2.מטבח החנות. קומה ב' 3.מחסן תפעולי. פרויקט מסוג שכזה דורש תכנון מערכות מפורט ומדוקדק! -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21...א בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות וכו' הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעי... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
עיצוב מספרה
19.12.11...תכנון היה חשוב ליצור איזון בין שני הצדדים ולשמור על חלוקה נכונה של הפונקציות בחלל. דרישות הלקוח היו ליצור מספיק מקום ל-6 עמדות עבודה, עוד שתי עמדות עבודה בחדר vip , איזור המתנה , עמדת קבלה, 3 כיסאות חפיפה, שירותים,עמדת קפה ומטבחון. בכניסה למקום מצד שמאל נמצאת פינת ההמתנה ועמדת הקפה , מיד אחריהן, איזור הקבלה כאשר מאחוריו תוכנן ארון איחסון דו כיווני הפונה גם לעמדת הקבלה וגם לאיזור החפיפה ומשמש את שני האיזורים . בצד של איזור החפיפה מכיל הארון מגיר...







