חיפוש - פרויקטים , מסעדות , עיצוב , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21...ן איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות וכו' הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב המוכר והנדוש של מסעדות בשרים על האש. הסביבה צעירה ברוחה, מגוונת מבחינה גילאית, מאוד דינאמית וורסאטילית. אך יותר מהכל- מדברת עיצוב וייחודיות. בחרתי לעצב את המקום בשילוב של כל מה שאומר לנו בשרים על האש: עץ, טבעי, עשן, צבעים כהים. בחרתי בעץ טבעי ושחור- אם בצבע ואם במשטחי השיש. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11... בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבוה, והלקוח רצה עיצוב בסגנון קצת אמריקאי. היה צורך להמציא מחדש למלון קונספט עיצובי, ולתת אופי לחללים הציבוריים ולחדרי האירוח על מנת ליצור פינות אינטימיות ונעימות לאורחים. כמו כן היה כמוב... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15...לי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נסתרת מאירה את החלוקה הגאומטרית שבקירות ומדגישה אותה באופן שמייצר אווירה יותר דרמטית במקום. -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...חת חלק בפרויקט כה מרשים המשלב היסטוריה ארכיטקטונית עם חוויה עירונית דינמית. פרויקט שיחזור המושבה שרונה, מהווה מרכז של בילוי תרבות, ומסחר. הוא כולל פארק אורבני המשמר את המבנים המקוריים של המושבה הטמפלרית, שנהפכו לבתי קפה, מסעדות, גלריות אמנות וחנויות ייחודיות. כל מבנה שכזה מאכלס מספר בתי עסק המפוזרים בין קומות הבית ובחדרים. בתוך כל היופי הזה בחרו המשווקים של חברת OPI - יצרנית הענק הבין-לאומית למוצרי טיפוח ובניית ציפורניים ,לקבוע את ביתם החד...