חיפוש - עיצוב , עיצוב מסעדות , עסק |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מסעדת ריבר רעננה
16.09.13ציפורי אוריגמי מקוראן עבור : גיא וליקסון - סטודיו V לרשת ריבר . -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13.... במשרד ישבנו שעות על גביי שעות עד שהצלחנו לפתור את הפונקציונליות של המקום והעמדנו את הסקיצה לאישור הלקוח. הלקוח הגיע אלינו בדרישה ליצור מקום שישלב שני סגנונות וייצור אוירה אחת מיוחדת. לקחנו את הצעתו עד כדי גיבוש הרעיון העיצובי של שני סגנונות שונים לחלוטין: רטרו-לקחנו את האלמנטים הציבעוניים שמאפיינים את הרטרו והכנסנו אותם אל העולם העכשווי. השתמשנו במוזאיקות בעבודת יד עצמאית של בעל המקום. יחד עם האווירה הצבעונית הפרדנו את המקום לשני אזורים ... -
תאורה בבית קפה לאביט נמל ת"א
14.02.14ייצור גופי תאורה תלויים ממתכת לבית קפה לאביט נמל ת"א עבור האדריכל רונן לוין צילום:יואב גורין -
תאורה בטיב טעם חולון
14.03.16גוף תאורה קונוס מתכת ,וגוף תאורה חצי חצי מאקריל. בעיצוב ירון טל. צילום:יואב גורין. ביצוע בים דיזיין. -
קולקציה חדשה של studio beam
6.02.14סדרת Slims כוללת חמישה גופי תאורה תלויים ועומדים המהווים תרגום מודרני לשפה התעשייתית הנוסטלגית. הגופים עשויים מתכת, נחתכו בחיתוך לייזר והולחמו בהלחמת כסף ידנית. את עיצוב הסדרה הובילה המעצבת מעיין עדוי. אנו מעצבים ומייצרים גופי תאורה ואלמנטים בסדרות קטנות ובהתאמה אישית פרטים נוספים 089152447 -
עיצוב גופי תאורה
21.02.14מזה תקופה ארוכה שתחום עיצוב התאורה מהווה מרכיב משמעותי בתחום עיצוב פנים, שמשלב הרבה מעבר לפתרונות פרקטיים, טכניים ובטיחותיים. אל גופי התאורה הטכניים הצטרפו הגופים הדקורטיביים, שמוסיפים צורניות חדשה לחלל הפנים ומקנים לו אופי ואווירה. Beam Design הנו סטודיו לעיצוב מוצר המתמחה בעיצוב גופי תאורה דקורטיביים, המהווים שילוב בין חומרים, תהליכי יצור מגוונים ומחקר מורפולוגי מרתק, שיחד יוצרים גופי תאורה חדשניים ואסתטיים במיוחד. את סטודיו Beam Design הקימ... -
שמוזי בר בנתב"ג
18.09.17... באזור הדיוטי פרי בשדה תעופה בן גוריון, טרמינל 3, ומיועד לתת שירות לאלו, שלא ממהרים לקניות ורוצים להינות מיין טוב או לעשן סיגר לפני הטיסה. בפרויקט היו 2 מגבלות קשות: הראשונה מהם תקציב (נבנה רק על ידי מימון הספקים) ומגבלות בטחוניות ואיסור אישון בנתב"ג. אפשר לקרוא למצב: "ידיים קשורות", אומנם, ניסינו להוציא את מיטב, אפילו במצב כל כך "לא אידאילי" לעיצוב. הפרויקט נעשה על ידי ורוויטל פוירשטיין במסגרת משרדנו - "פויירשטיין-קורלנדסקי אדריכלים ומעצבים". -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15...לי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נסתרת מאירה את החלוקה הגאומטרית שבקירות ומדגישה אותה באופן שמייצר אווירה יותר דרמטית במקום. -
תכנון מסעדה
28.08.14....ישנם כללי בטיחות החלים על בתי עסק בכלל ומסעדות בפרט, אדריכל בעת תכנון מסעדה חייב להתחשב בחומרה רבה לדרישות של מערכות הביטחון כגון פתחי מילוט, שריפה ופיגוע המוני. לסיכום עלינו להבין שגם אם הקמת מסעדה נראה לנו כדבר של מה בכך אין כלל כך פני הדברים. אדריכל חייב להיות מעורב בתכנון ולא סתם אדריכל אלא אדריכל בעל ידע ונסיון בהקמה ותכנון מסעדות.הדגשים שהובאו לעיל הינם מיוחסים לאדריכל בעל ידע שכזה. אין אלו כל הנקודות הנדרשות מאדריכל אלא הן הבולטות שבניהם. -
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי... -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13...ללא מזגן. אך, רצה הגורל ובעלי המאפייה נאלצו להעתיק את המפעל והחנות למקום חדש, ששימש עד אותה עת מוסך לכלי רכב. תיכננו ועיצבנו את המקום מחדש, נכנסנו למסע של התאמת חומרים וצבעים, והפכנו את המוסך האפור למאפייה החדשה של הרמן. בעיצוב של המקום בחרנו לשמר את האווירה התעשייתית של אזור המוסכים בראשון לציון בשילוב ניחוחות ביתיים של אפיית לחם טרי. כדי לקבל את הרוח ה״תעשייתית״ השארנו את התקרה הגבוהה ואת המערכות שבה חשופות, שמרנו על חלונות הברזל של הבניין ש... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17...נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה שימוש באדני עץ כבדים בדלפק ובתאורה, בחבלים ובקרסים שלקוחים מעולם השיט והדיג המאפיינים את נמל יפו. -
מסעדת רנה, חיפה
18.02.10מסעדת רנה, עיצוב ותכנון 2 קומות, מבנה ישן בו נדרש לבצע פתיחת קירות תומכים תוך התקנת תמיכות מסגרות מסיביות במיוחד.