חיפוש - עיצוב בר , עיצוב בר-מסעדה , עיצוב פנים |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
נרקיסים
9.07.24פרויקט עיצוב לובאים לבניינים בראשון לציון. פרויקט של חברת: מ. אביב -
SILO מסעדה איטלקית ים תיכונית
16.03.17מסעדת שף איטלקית ים תיכונית. המבנה שקיבלנו היה אליפטי, ובמרכזו מוקם הטאבון שמהווה את הקשר הישיר בין המטבח ללקוח. כמו שבמטבח הושם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים, גם העיצוב נותן את הכבוד לחומר הגלם הטבעי, וכמו חיפויי הפח של הטאבון שעברו קורוזיה, שימוש רב בצמחייה, ועוד. -
עיצוב קונדיטורייה וגלידריה
23.09.21עיצוב קונדיטוריה בגווני פסטל, צורניות זורמת וחלל אוורירי וקליל -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באז... -
"הבוטקה" - מסעדת מזון מהיר
26.09.11עיצוב מסעדת מזון מהיר בתל אביב. בשיתוף עם משרד עינת ומילו צדיק. אחד הדברים המעניינים בפרויקט הזה היה עבודת התכנון - המקום לפני השיפוץ היה מתוכנן בצורה שונה לחלוטין, מעט מאוד אור טבעי, מחסן שירות היה באמצע החנות, השטח התפעולי היה מאוד צר וארוך. הדבר ראשון שהבנו כנכנסו למקום היה שחלוקת החלל צריכה להיות שונה. חלקנו את החלל שלושה חלקים - מטבח, שטח תפעולי(אזור מכירה והגשה) ואזור ישיבה. החזרנו את כל הפתחים ההיקפים למצבם המקורי. הגובה הכללי של המ... -
פרויקט BA
9.07.24עיצוב חדר אמבטיה לוילה משפחתית בהרצליה פיתוח. -
נרקיסים 2
9.07.24עיצוב ותכנון לובי לפרויקט בניינים בראשון לציון. חברת בנייה ויזמות: מ. אביב -
מכון ובית ספר לבניית ציפורניים
1.01.18הבקשה של הלקוחה היה לעשות משהו יוקרתי אבל עם הרגשה חמה, נוחות עם עיצוב. לתת תחושה שירצו כל הזמן לחזור ולהיות בחלל הזה, להרגיש פתיחות ונגישות -
עיצוב פנים GORDOS - המבורגריה
16.03.17המבורגרייה מושחתת בהיכל הטוטו בחולון, מקום שהוא "הצגה" דיינר אמריקאי שנותן מענה למשפחות ולצעירים, אווירה כיפית, שימוש באלמנטים ממוחזרים, תוך שימת דגש על חלל עם פינות אינטימיות אך תמיד מחוברות לחלל המרכזי, בר במרכז, רולטה מוארת, אזור חיצוני עם רכב אספנות שהוסב לבר חיצוני. -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17המסעדה ממוקמת ביפו העתיקה בכניסה לנמל יפו בבית אבן עתיק שהיה נטוש במשך תקופה ארוכה. במסגרת השיפוץ נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה... -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14עיצוב הסניף השני של המותג "סביח פרישמן" הממוקם ברחוב הברזל ברמת החייל בתל אביב שונה במהותו מעיצובו של הסניף המיתולוגי הראשון הממוקם ברחוב פרישמן בתל אביב. כיאה למיקומו החדש, עוצב הסניף השני בשפה בוגרת יותר ההולמת את סביבת משרדי ההייטק. העיצוב מאופיין בשימוש בחומרים תעשייתיים כגון ברזל ופח בצירוף פלטת צבעים מצומצמת של גווני השחור והלבן. תהליך העיצוב החל בחלוקה פרוגרמטית בהתאם להנחיות משרד הבריאות אשר הנחו את גודל המחסן, השירותים, המטבח והמעברי... -
בית בחיפה
1.01.18דירה שהורחבה ונוספה לה קומה עליונה הלקוחות חלמו, ואני תרגמתי את החלום למציאות בית מוקפד מאוד, עם חשיבה על כל הפרטים הקטנים -
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
כי האדם עץ השדה - עיצוב פנים
31.03.16כשלקוחה מייחלת לדירה יוקרתית ויש לה משיכה לצבעי אדמה סטנדרטים...התוצאה-קלאסי רגוע בצבעי אדמה, נגיעות של עלווה ירוקה בצמחייה מלאכותית וטקסטיל, ונגיעות צבע אדומות מעוררות. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו).